Solicitam Procurorului General al Romaniei verificarea realitatii deceselor CoVid-19

Certificatul medical constatator de deces este baza statisticii mortalitatii, sursa importanta ce formează sustinerea unor extinse sisteme de supraveghere a sănătăţii publice.
Cauzele deceselor mentionate in certificatul constatator, reprezinta cel mai important element de cercetare statistică, acesta furnizand informatia esențială pentru descrierea tendinţelor în sănătatea şi mortalitatea umană, dar şi pentru analizarea condiţiilor care duc la moarte.

In acest fel, statisticile de mortalitate permit efectuarea de studii epidemiologice focalizate pe cauzele care duc la moarte, în funcţie de vârstă, sex sau alte variabile demografice.

In contextul epidemiei de SARS CoV 2 ce cauzează boala denumită CoVid 19 pe teritoriul Romaniei, la data înaintării acestei petiții, noi, cetatenii Romaniei trebuie sa cunoastem cu claritate daca decesele raportate public ca fiind provocate de CoVid 19 sunt EFECTE DIRECTE ale acestei boli, ori moartea a survenit fiind provocată de un alt spectru de comorbitati(alte afectiuni medicale ce ar fi putut provoca moartea acestor persoane).

Astfel, prin prezenta PETIȚIE, solicitam PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI, începerea urmaririi penale IN REM impotriva persoanelor si institutiilor ce ar fi raportat in fals decese ca fiind provocate de boala COVID 19.
De asemenea solicitam verificarea tuturor documentelor medicale ce au stat la baza tuturor raportărilor deceselor avand ca si cauza COVID 19.
In acelasi sens, solicitam ca orice deces survenit ar avea suspiciunea rezonabila medicala ca fiind provocat de COVID 19 sa fie constatat Medico-legal in urma unei autopsii, clarificând astfel adevarata cauza a decesului.

Avand in vedere pe de o parte, abundenta de informatii cu privire la decesele de COVID 19 raportate zilnic pe toate canalele oficiale de comunicare, iar pe de alta parte, multitudinea de informatii contradictorii din spatiul virtual al rețelelor de comunicare online, prin care se arata ca diferite persoane au decedat din cauze diferite de COVID 19 dar au fost totusi raportate ca si "deces de COVID 19", ne consideram îndreptățiții sa înaintam aceasta petiție institutiilor abilitate, cu scopul de a edifica populatia cu privire la adevăratele riscuri asociate acestei boli denumite CoVid-19.

Semnați petiția pentru a putea intelege realitatea.

Eugen Chiracu OCHR    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Eugen Chiracu OCHR să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.