Siguranta copiilor in scolile de stat.

In urma multiplelor incidente in care copii devin victime ale unor abuzuri , culmea din partea altor ,copii" doresc ca pe aceasta cale sa rezolvam impreuna aceasta problema, Ministerul Educatiei sa se implice si sa se faca un loc special pentru copii cu probleme de comportament.Sunt sigura ca in fiecare oras exista mai multe scoli inchise , unde s-ar putea preda acestor elevi.Sa fie tinuti sub observatie, sa nu ne mai fie teama pentru viata copiilor nostrii. Sigur se poate face ceva, insa doar impreuna putem face asta posibil.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.