Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca: Schimbați criteriile de acordare a locuințelor sociale și construiți locuințe publice!

Comentarii

#219

La Cluj situația este tragică.

Elena Sorban (Cluj-Napoca, 2020-05-23)

#221

Familie cu 3 copii, de 14 ani suntem pe lista si ...nimic. Acum 4-5 ani am cerut sa ne inscriem in audienta la domnul primar, ni sa zis ca intai trebuie sa mergem la doamna directoare in audienta ,daca dansa nu ne lamureste ,urmeaza la domnul viceprimar si apoi la domnul primar. Am fost la doamna director, ne-a zis sa ne asteptam randul , ne-am inscris la vice primar, domnul a zis ca ne da un fel de container in pata rat unde sa stam provizoriu sau la centrul de nevoiasi de pe strada Oasului, bineinteles am refuzat sa stam intrun asemenea loc cu copiii, domnul viceprimar a zis sa nu ne mai inscriem in audienta doar daca credem ca nu ni sa calculat bine punctajul in rest sa ne asteptam randul . Urmatorul pas era sa ne inscriem la domnul primar dar trebuia sa asteptam acasa raspunsul domnului viceprimar in scris, ne-a picat fata cand am vazut ca pe hartie scria ca am fost in audienta la doamna director si nicidecum la viceprimar, cand ne-am dus din nou la primarie sa le zicem ca sa gresit si ca noi dorim la domnul primar in audienta ,o doamna de acolo ma trimis la plimbare zicand ca nu se poate si ca oricat mas inscrie in audienta tot la fel va scrie si ca nu vom ajunge niciodata la domnul primar .Anul acesta am inaintat doar cu un singur loc si am pierdut 30 de puncte. Ni sa zis ca s-au schimbat criteriile si acesta ar fi motivul pentru care am pierdut cele 30 de puncte. Am intrebat care sunt criteriile actuale , raspunsul a fost " nu stim". Au afisat in luna noiembrie listele,fara a le afisa pe site sau a anunta solicitantii in vreun mod , ca lumea sa nu poata dupene contestatie. Pe lista ,pe primele locuri au aparaut persoane care in ultimii 3 -4 ani nu se aflau pe nici o lista ( am verificat personal), de unde au aparut cu un asemenea punctaj? De ce anul acesta nu au afisat pe siteul primariei listele? De ce nu se stiu criteriile de acordare ? De ce toata lumea da din umeri? Primaria isi bate joc de oameni . Locuintele sociale sunt facute pentru prietenii si rudele lor nu pentru sarmani. Este al doilea an in care au primit bani din fonduri europene pentru achizitionarea locuintelor iar ei au reusit doar 3 apartamente sa achizitioneze. Sunt atatea persoane care isi vand apartamente pe diferite siteuri ,de ce nu cumpara primaria locuinte? Stau cate 3 ani sa construieasca un amarat de bloc ,in unele zone al Clujului rasar blocurile ca ciupercile dupa ploaie. De ce altii pot ridica un bloc in 3-4 luni iar primaria in ani de zile? Rusine , facem Clujul sa fie frumos in exterior dar putred in interior,un Cluj frumos unde lumea doarme cu copiii pe strazi si langa ghena de gunoi.

Melinda Moldovan (Cluj Napoca, 2020-06-30)

#223

Aleg sa semnez aceasta petitie pentru ca sunt multi tineri aflati fara locuinte si au nevoie de un acoperis deasupra capului: familii cu multi copii aflati in pragul saraciei, tineri iesiti din sistemul de protectie care nu au unde sta( ca in cazul meu, mentionez ca sunt nevazator) si trebuie urgentata acordarea locuintelor sociale.

Teodor Guran (Cluj, 2023-01-17)Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...