Semnează pentru modificarea/reoganizarea procesului de susținere a examenului auto Republica Moldova.

Luând în considerație rândurile colosale la I.S "CRIS Registru" din str.Salcimilor 28 la susținerea examenului auto a viitorilor conducători auto, unde este nevoie sa te programezi online si îți ajunge randul odata la 1 -1.5 luni sau in regim de urgență unde achiţi o suma de 500lei și  oricum trebuie să stai sa astepti nopți și zile.

1.       Cerem suplinirea numărul de examinatori și a parcului auto.
  2.       Poate și deschiderea unei filiale de examinarea conducatorilor auto.
  3.       Parcul auto dotat cu mașini în stare bună, fără defecte.
  4.       O sistemă de programare online precisă si bine structurată, persoana să nu stea toată ziua să astepte examinatorul dar o oră aproximativă cand va susține examenul.

Îndemn pe toți semnarea acestei petiţii sa motivăm Agenția Servicii Publice să modifice sistemul de organizare!

P80402-0755093.jpgP80402-0755101.jpgP80402-0755132.jpg