Scrierea examenelor în format online, în cadrul IP CEEF

Elevii IP CEEF au avut parte de cursuri în regim online pe tot parcursul primului semestru al anului de învățământ 2021-2022, cu excepția anului 1 și 3 care au avut posibilitatea să practice cursurile fizic doar în luna septembrie. Elevii au acumulat cunoștințe în regim online și considerăm că aceștia trebuie să fie testați în același mod. Din acest motiv cerem Ministerului Educației și Cercetării să valideze decizia de efectuare a examenelor în regim online, în cadrul IP CEEF. De asemenea rugăm Ministerul Educației și Cercetării să ia în calcul numărul de elevi ce sunt testați pozitiv cu Covid-19 și numărul de elevi vaccinați împotriva Covid-19, din cadrul IP CEEF.

online_134267001.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez - să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...