Salvati vietile bolnavilor de scleroza laterala amiotrofica (SLA)

Iordache Razvan Gabi

International Department Beike Biotech
 Mobile: +40 744650751 | Fax: +18 589 391 852
 E-mail: gabirazvan.iordache@beikebiotech.com
 Skype: razva

Fiind bolnav de SLA ,am cerut sprijinul CASAOPSNAJ de care apartin ,cerand o subventie de 100000 lei ,pentru deplasae si tratament cu insotitor,dar am fost refuzat asemenea ajutoare dandu-se numai pentru tratamente in UE.Deaceea am initiat aceasta petitie cerand sustinere pentru urmatarele solutii posibile:

1.-Ministerul Sanatatii sa aduca la Bucuresti o clinica BEIKO  ca cea de la Bangkok , spijinind astfel bolnavii din Romamia ,Europa  si lumea intreaga  ,creind si o sursa de venituri importanta pentru tara.                                                                                                                2.-  Presedintele,Parlamentul ;i Guvernul sa extinda subventiile pentru tratamente si in alte tari cu solutii unicat ca in cazul acesta                     3.- Ministerul Sanatatii sa creeze un fond special pentru  bolnavii de  SLA dupa modelul altor fonduri. 4.- Oamenii de bine si cu bani sa infiint eze o fundate in sprijinul bolnavilor de  SLA                                                                                                                                                  5.-Daca nimic dinn toaaaaaaaaaaate astea nu se poate  face,,poate ma ajuta cineva pe mine

Prin semnare, autorizez pe Felician Hann să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.