Salvati Baile Telega!

Petitie     Dorim ca Baile Minerale Telega sa ramana deschise. Pentru noi, pentru publicul larg, pentru toti cei care iubesc Telega.     Venim aici, la Baile Minerale Telega in fiecare vara pentru a ne bucura de binefacerile apei din Lacul sarat Telega. Concentratia mare de sare, bogatia mineralelor, aerul si soarele fac din Baile Minerale Telega o oaza de sanatate si de relaxare.     Mii de oameni s-au tratat aici de reumatism, rahitism, nevralgii, sciatica, lumbago, nefrite, artrite, anemie.     Efectele curative ale Bailor Minerale Telega au devenit cunoscute si peste hotare. Institutul Balnear Francez a situat Baile Minerale Telega pe locul 2 in topul apelor sarate din Europa, iar pentru contributia la vondecarea bolilor de la nivelul aparatului locomotor, Baile Minerale Telega au urcat pe un onorant loc 5 in clasamentul mondial de profil.     Ne place acest loc, venim ori de cate ori avem ocazia. Altfel spus: Baile Minerale Telega sunt parte din viata noastra. Baile Minerale Telega ne mentine sanatosi si ne intoarcem acasa cu pofta de viata.     Baile Minerale Telega este alegerea noastra !     Semneaza si tu aceasta petitie pentru ca Baile Minerale Telega sa ramana deschise pentru tine, pentru cei din jurul tau, pentru miile de turisri romani si pentru zecile de turisti straini.     Fii si tu alaturi de noi !     Semneaza si tu aceasta petitie. Pentru sanatatea ta, pentru ca turismul balnear din Romania sa fie mai bogat cu inca un centru de sanatate, aici la Telega, in judetul Prahova !     Va multumim!