Reparare DJ102I Campina-Valea Doftanei

Drumul judetean ce leaga municipiul Campina de comuna Valea Doftanei este plin de gropi si denivelari si nu a mai beneficiat de o reparatie majora in ultimii 20 de ani. Atat locuitorii din Valea Doftanei cat si turistii care viziteaza zona sunt obligati sa tortureze automobilele pe acest drum care a ajuns sa fie constitutit numai din plombe turnate de-a lungul anilor, cu indicatoare lipsa sau decolorate si strambe, cu alunecari umplute cu pietris si lasate asa de ani de zile, cu gropi care au distrus numeroase anvelope si jante. Pe timpul iernii deszapezirea se face tarziu, iar operatorul nu a auzit ca s-a inventat sărărița, arunca materialul antiderapant cu lopata din 20 in 20 de metrii iar senzatia traita la parcurgerea acestui drum aminteste de mersul călare, la trap. De laudat faptul ca in fiecare an se investeste in trasarea marcajului longitudinal de pe axul drumului. Solicitam autoritatii care administreaza acest drum (Consiliul Judetean Prahova) sa includa si acest drum pe lista de reparatii, mai ales ca este ultimul si cel mai prost intretinut drum judetean din Prahova si chiar din tara.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.