Reintroducerea semnaleleor luminoase la trecerile pietonale in Brasov

Scopul acestei petitii este de a aduna cat mai multe semnaturi pentru reintroducerea semnalelor luminoase la trecerile pietonale din Brasov. In ultimii ani s-au intamplat prea multe accidente in urma carora pietonii si-au pierdut viata.Doar de la inceputul anului 2020 au avut loc 9 accidente de acest fel in orasul Brasov .

Lucrurile nu au cum sa continue asa si va rog sa distribuiti aceasta petitie in numar cat mai mare deoarece VIATA SI SIGURANTA CETATENILOR AU PRIORITATE iar autoritatile competente trebuie sa ia masuri immediate in acest sens.

Prin semnătura mea, autorizez Felicia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.