Redenumirea Parcului "Serghei Lazo" în "Parcul Medicilor"

Medicii sunt supereroii secolului XXI. Medicii sunt cei care merită toate elogiile din partea societății.
În semn de recunoștință față de medici pentru efortul depus în activitatea profesională, dar în special pentru dedicația din această perioadă dificilă pentru întreaga umanitate, solicităm Consiliului Municipal Chișinău și Primarului general al Municipiului Chișinău, dn Ion Ceban, redenumirea parcului "Serghei Lazo" situat la intersecția bul. Decebal cu str. Sarmizegetusa din mun. Chișinău, în "Parcul Medicilor".
În viziunea noastră, acest parc are o amplasare potrivită, fiind văzut și vizitat zilnic de un număr mare de persoane. În acest context urmărim intenția ca locuitorii municipiului Chișinău, trecând pe lângă acest parc, să-și amintească de efortul depus de medici în perioada pandemică, dar și în fiecare zi.
Totodată apelăm la autoritățile abilitate pentru reamenajarea parcului respectiv.
 
Chemăm la semnarea petiției și susținerea inițiativei privind modificările enunțate mai sus.

Tinerii Democrați    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Tinerii Democrați să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...