Recorectarea tuturor lucrarilor de la examenul de rezidentiat 2020 conform baremului ulterior modificat

Cerem Ministerului Sanatatii recorectarea tuturor lucrarilor de examen pentru intrare in rezidentiat, sustinut la data de 15 noiembrie 2020, pentru domeniul MEDICINA GENERALA.

Avand in vedere faptul ca au fost analizate 44 de contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor si au fost acceptate contestațiile la întrebarea A-140, B-145, C-199, D-74, comisia luad decizia de anulare a acestor intrebari, punctajul nou obtinut de catre candidati nu reflecta in mod corect si obiectiv punctajul real obtinut.

Recorectarea tuturor lucrarile este necesara deoarece prin anularea intrebarii nu exista o departajare corecta, conform noului barem de grile admis in urma contestiilor si anularii intrebarilor A-140, B-145, C-199, D-74.

Exemplu: Un candidat care inainte de contestatii a obtinut 0 puncte la intrebarea in cauza va ramane cu acelasi scor pentru concursul pe locuri. Un candidat care a obtinut 5 puncte pe vechiul barem si ar obtine 4 pe noul este net dezavantajat si nedreptatit, el fiind depunctat cu 5 puncte, nu 1 (daca ar fi recorectata lucrarea si nu anulata).

Cea mai corecta metoda de a departaja cadidatii in mod obiectiv si fara niciun fel de dubii este prin recorectarea lucrarilor.

Ilas Diana Gabriela    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Ilas Diana Gabriela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.