RAPID RENASTE

Dragi rapidisti,

Nu este o noutate pentru nimeni faptul ca Rapidul trece in aceste vremuri prin cea mai grea perioada din existenta sa. Trecem printr-o criza profunda cauzata de mai multi factori pe care nu are rost sa-i mai trecem in revista.

Rapidul nostru are acum mai mult ca oricand nevoie de un investitor puternic, insa acesta intarzie sa apara. Motivul cel mai des invocat este faptul ca se asteapta lamurirea problemei palmaresului! NIMIC MAI FALS! Investitorii intarzie sa apara deoarece rapidistii sunt din ce in ce mai putini!

La meciurile din campionat, in liga a 5-a, nu am depasit niciodata 3000 de spectatori. Multi au zis ca stadionul nu e plin pe motiv ca nu e Rapidul adevarat, insa la sarbatoarea de 94 de ani, nu au fost mai mult de 2000 de spectatori, iar dintre acestia, un numar semnificativ a fost format din rapidsti veniti din provincie!

Scopul acestei petitii este sa aratam potentialilor investitori ca am ramas la fel de multi si ca au numai de castigat in cazul in care vor veni alaturi de Rapid!

Asa ca va rugam sa semnati petitia si sa dati linkul mai departe!

RAPID RENASTE!

login-logo.png