PLATFORMA NEFUNCTIONALA: Granturi capital de lucru AGRI FOOD

Dorim suplimentarea bugetului pentru aplicatii la masura Granturi pentru capital de lucru AGRI FOOD, din cauza nefunctionalitatii platformei la ora anuntata oficial de Ministerul Antreprenoriatului.

Dat fiind faptul ca principiul de acordare al granturilor este primul venit-primul servit, faptul ca platforma a avut o alta interfata pentru unii utilizatori si nu a permis incarcarea cererii de finantare constituie o incalcare a egalitatii de sanse.

Consideram ca am fost nedreptatiti si dorim reluarea masurii astfel incat sa existe sanse egale pentru toti potentialii aplicanti / sau suplimentarea bugetului pentru toti cei care au depus proiecte.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Popa Cristina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )