Pietonii doresc să circule pe trotuar și nu pe carosabilul de pe Strada Mărului

IMG_7514_4_70.jpgIMG_7479_701.jpgIMG_7483__1578528254_13135.jpgCătre: Primăria Municipiului București           

Primăria Sectorului 3      

Stimate Domnule Primar Negoiță, 

Vă solicităm prin prezenta petiție amplasarea de trotuare pe strada Mărului, pe porțiunile în care acestea nu există, și eliberarea porțiunilor de trotuar existente de mașinile parcate ilegal.

Pe strada Mărului se află grădinițe, școli, cabinete medicale, firme și numeroase case, blocuri de locuit. Astfel, pe strada Mărului s-au construit în ultimii 1-2 ani (sau se află în curs de construcție) circa 10-15 blocuri de 3 etaje. Din aceste motive, circulația mașinilor pe stradă (inclusiv a betonierelor și a altor mașini de mare gabarit) dar și a pietonilor, este adesea intensă. În plus, pe o porțiune de circa 50m înainte de intersecția cu strada Malu cu Flori (aproximativ în dreptul nr. 25 a străzii), strada Mărului se îngustează atât de mult încât nu permite decât circulația mașinilor într-un singur sens. Mai mult, pe această porțiune nu există niciun trotuar iar pietonii sunt constrânși să circule pe stradă, fiind expuși accidentării de către mașini. Menționăm de asemenea, că pe strada Mărului singura porțiune pe care există trotuare este la începutul străzii, pe o lungime de circa 200m. Chiar și pe această porțiune trotuarul pe ambele părți a străzii este utilizat ca parcare pentru mașini, obligând astfel pietonii să circule pe partea carosabilă a străzii. Subliniem că proprietarii acestor mașini preferă să utilizeze trotuarul drept parcare în loc de curțile propriilor case.

Prin prezenta petiție vă solicităm instituției dumneavoastră să ia măsuri pentru remedierea situației de mai sus. Astfel, prezentul petiționar solicită următoarele:

a. construirea trotuarelor pe porțiunile pe care acestea  lipsesc, cu prioritate pe zona de circa 50 m cuprinsă între nr 25 a străzii Mărului si intersectia cu strada Malu cu Flori

b.   interzicerea parcării mașinilor pe trotuarele străzii Mărului. În caz de neconformare, mașinile parcate ilegal pe trotuare să fie ridicate iar proprietarii lor să fie amendați

c. sa fie puse limitatoare de viteza pentru masini, fiindca unii uita ca sunt pe o strada retrasa, unse se circula mult pietonal (fara trotuare)  

Vă mulțumim,

Locatarii străzii Mărului


Stefan Szedlacsek    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Szedlacsek să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook