Petitie pentru reintrarea concurentului Ciprian in sezonul 2 al emisiunii Mireasa (Antena 1)

In atentia realizatorului emisiunii Mireasa (Antena 1),

Luand in considerare ca formatul emisiunii Mireasa, difuzata de postul de televiziune Antena 1, pune mare accent pe implicarea activa a publicului in mentinerea/eliminarea concurentilor in joc, va rugam sa luati in considerare posibilitatea reintrarii in concurs a lui Ciprian, ultimul eliminat la data publicarii prezentei petitii, 10.01.2021. Solicitam acest lucru din moment ce exista precedent, cum ar fi concurenta Andra care a castigat ultima editie alaturi de sotul ei Armando.

Oricare ar fi raspunsul va rugam sa ne oferiti raspunsul dvs oficial pe forum sau in timpul emisiunilor zilnice prezentate de Simona Gherghe.

Multumim!

Prin semnare, autorizez pe Isabel Isabel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.