Petitie impotriva extinderii companiei Continental Anvelope Timisoara

In contextul in care compania Continental Anvelope Timisoara a demarat demersuri pentru a-si extinde activitatea pe locatia actuala, Primarul Municipiului Timisoara, Nicolae Robu, doreste sa consulte cetatenii daca  sunt sau nu deacord cu aceasta extindere, avand in vedere multiplele plangeri si sesizari ca ea produce o puternica poluare in vecinatate si uneori chiar pana la distante mari, prin degajarea in atmosfera a unor mirosuri neplacute si a unor substante suspectate a fi toxice pentru organismul uman

Domnul Primar, personal, nu e deacord cu extinderea, considera ca a fost o mare eroare aprobarea crearii acestei fabrici pe acest amplasament, atat de aproape de zonele de locuit a atator si atator cetateni, dar i-ar fi de mare folos daca cetatenii orasului i-ar fi alaturi.Drept urmare,va rugam ca, daca sunteti impotriva extinderii societatii Continenetal Anvelope in locatia actuala, sa va dati semnatura pe prezenta petitie.Mentionam ca prezentul demers nu are nimic cu societatea Continental Automotive, care se bucura de toata aprecierea si sustinerea d-lui Primar si a noastra,a celor ce am initiat aceasta petitie.

Adrian Lulciuc    Contactați autorul petiției