Parc de joaca pentru copii- in cartierul Barabant, Alba Iulia

Solicitam Primariei Alba Iulia construirea unui parc de joaca pentru copii in cartierul Barabant. Cartierul Barabant este ignorat de multa vreme de Primaria Alba Iulia. Nu este normal ca la o populatie de peste 2000 de locuitori copiii acestora sa nu aiba asigurat un loc de joaca. Locuitorii acestui cartier platesc in fiecare an impozite tot mai mari dar nimic din aceste impozite nu se regaseste in serviciile primariei pentru cartier. In scoala nu s-a investit nimic ( nici in materie de personal, nici altceva), gradinita nu beneficiaza de materiale educative si nu numai, transportul comun este deficitar si inca mai regasim vesnicele microbuze vechi de zeci de ani, cu gunoaiele ne poluati aerul de cativa ani si multe altele pe langa lipsa acestui parc pentru copii. Vedem doar investitii in cateva zone de interes si restul orasului este lasat in paragina si va amintiti de noi doar la alegeri si la datile cand trebuie sa va platim taxele in schimbul carora nu primim  nimic. Aceasta situatie nu mai poate continua asa ca solicitam Primariei Alba Iulia sa isi faca datoria fata de comunitate. Parcul pentru copii ar fi un bun inceput. 


Locuitorii Cartierului Barabant    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Locuitorii Cartierului Barabant să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...