Opriti defrisarile in Drumul Taberei!

De la sfarsitul anului trecut a inceput defrisarea copacilor in Drumul Taberei pentru constructia metroului. Sunt taiati, la rand, sute de copaci, vechi de aproape 50 de ani, indiferent ca stau sau nu in calea vreunei statii de metrou. La Valea Ialomitei se mentioneaza pe un panou ca vor fi taiati 60 de copaci, iar in zona Millenium inca 250! Sunt insemnati pentru taiere inclusiv copaci din gradinile blocurilor! Cartierul Drumul Taberei, renumit pentru verdeata, va deveni un cartier chel, al betoanelor! Spuneti NU defrisarii! Vrem metrou, dar nu sacrificand natura la modul barbar!

Iuliana Popescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Iuliana Popescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.