Opriti cruzimea! Si ei au dreptul sa traiasca!

Buna ziua, 

Dupa cum stim cu totii dreptul la viata ne este garantat si nimanui nu ii este permis sa ni-l ia... La fel si patrupedelor, pe care noi cei cu suflet ii consideram egali si ca facand parte din randul fiintelor... nu obiecte, nu marfa de facut bani sau alte asemenea.

Daca ranirea si uciderea animalelor este definita acum ca si infractiune... de ce se da dreptul adaposturilor publice sa ucida animalele luate de pe strada? de ce soarta lor e decisa in 14 zile...? De ce nu e obligat administratorul acelui adapost sa intreprinda toate demersurile pentru a integra acel animal intr-o familie? De ce totul doar un mijloc pt ca unii sa se imbogateasca ? 

Cum functioneaza? Pai, e simplu... Cu sete si salbaticie, niste oameni fara niciun fel de empatie sau de compasiune iau in moduri primitive bietele animalute de pe strada, contra cost bineinteles... dupa care le duc in adapostul lor, unde dupa 14 zile le UCID! (da, asta se intampla, sunt efectiv omorate fara nicio mila). De ce? Pentru ca legea le permite... Si de ce fac ei asta? Pe langa latura inumana? Pentru bani! Pentru a putea prinde alte si alte suflete nevinovate de pe urma carora sa faca bani!

Haideti sa cerem schimbarea Legii.. Sa fie abrogata aceasta prevedere ce permite imbogatirea unora si curmarea vietii unui animal indiferent de varsta, stare de sanatate, comportament sau orice altceva!

Pe aceasta cale doresc sa apreciez si sa multumesc celor care desi administreaza un astfel de adapost, au decis sa nu profite si sa nu ucida! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Radu Jicoane să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...