Impotriva taxei abuzive Oxigen

SEMNEAZA pentru INTERZICEREA TAXEI OXIGEN
Taxa abuziva privind restrictia circulatiei unor autovehicule prin Bucuresti, introdusa de Primaria Capitalei, este o noua batjocura orchestrara de primarul Gabriela Firea si camarila sa.
Detinatorii de autovehicule, non euro, euro 1, 2, 3, 4 sunt platitori de taxe si impozite locale, mai mult majoritatea a platit si taxa de mediu (poluare) la inscrierea in circulatie a acestora.
Prin ITP norma de poluare este verificata si autorizata anual pentru masinile mai vechi de 12 ani. Celelalte sunt supuse ITP la 2 sau trei ani.
Acum, avem o noua suprataxa, dupa cea de rovinieta, accizele din carburanti si cele de mediu.
Municipalitatea a introdus aceasta taxa aberanta, fara a tine cont de faptul ca in zonele limitrofe ariei centrale nu exista parcari unde locuitorii orasului sa isi poata lasa masina, centura este aproape impracticabila iar soselele sunt deplorabile.
In fapt este un atac sustinut la adresa proprietatii si o ingradire a libertatii de miscare a cetateanului.


NU taxei abuzive OXIGEN    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe NU taxei abuzive OXIGEN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook