NU SUSPENDATI LEGEA 239/2020!!! - lege care prevede ajutor din partea bugetului de stat, pentru sustinerea cheltuielilor cu cresa/gradinita.

1. Ministerul Finanțelor vine cu o veste dezamăgitoare pentru toți cetățenii!!! Se propune suspendarea aplicării LEGII 239/2020, lege care venea cu o măsură foarte utilă și apreciată de către părinți, respectiv decontarea unei sume de până la 1.500 RON, pentru creșă sau grădiniță. Toți părinții au primit această LEGE, ca pe o "gură de aer" după toate greutățile care îi apasă în ultima perioadă. Grădinițele și creșele private sunt o soluție atunci când la cele de stat nu există locuri suficiente, dar nu toți părinții au posibilitatea de a le accesa serviciile. Cu ajutorul prevăzut în LEGEA 239/2020, părinții au posibilitatea de a se îndrepta către privat, iar Ministerul Finanțelor are posibilitatea de a oferi un ajutor pe care ORICUM l-ar fi oferit prin finanțarea/copil la o grădiniță sau creșă de stat.... sau chiar mai mic decât la stat. Nu este un lucru nou, sau necunoscut faptul că mereu locurile în educația timpurie oferite în unitățile de învățământ de stat au fost insuficiente! Toată lumea aștepta normele de aplicare și în loc de ceva muncă pentru a reglementa aceste norme, se recurge la suspendare unei legi care a adus speranță și încredere populației!

VĂ RUGĂM NU NE LUAȚI SPERANȚELE!

EDUCAȚIA CONTEAZĂ!

Cu stimă,

PĂRINȚII COPIILOR DIN ROMÂNIA

20200502_1626561.jpg

IMG-20200514-WA0086.jpg

Alina-Elena (Art'Alegria Kindergarten)    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alina-Elena (Art'Alegria Kindergarten) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.