NU Obligativității Repartitoarelor în Apartamente

Coaliția Rogerius, grup civic orădean a inițiat ANULAREA hotărârii aduse de Parlamentul României prin care suntem din nou obligați să fie montate repartitoarele pe caloriferele din apartamente!

Alăturați-vă demersului nostru pentru a semnala parlamentarilor necesitatea schimbării de Urgență prin care s-a modificat Legea serviciului public de alimentare cu energie  termică în iulie 2021!

Motivele acestei petiții: 

- În anii precedenți și-a dovedit ineficiența și multiplele nemulțumiri, tocmai de aceea este surprinzător cum fără o dezbatere reală aceasta a fost votată în vara acestui an

-  Aduce cheltuieli inutile montarea și mentenanța acesteia + rămânem expuși fără să avem veridicitatea facturii

- Din cauza încălzirii neuniforme, va contribui la degradarea blocurilor, fiindcă unii proprietari / locuitori nu vor asigura în apartamente căldură deloc sau la o temperatură minimă 

-  Legea contravine la mai multor legi în vigoare și ordonanțe, printre care: Directiva UE -2012/27, Ordinele 233/2004 si 343/2010 ale ANRSC - repartitoarele sunt ilegale, deoarece nu sint avizate de INCERC sau BRML, Încalcă Directiva CE -2004/22/CE, Încalcă art.2 din legea 10/1995-calitatea în construcții, Încalcă HGR -622/2004, de asemenea încalca STADARDUL SR 1907/2-1997, dar și Ordinul MLPTL -1625/2001


Coaliția Rogerius    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Coaliția Rogerius să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )