Nu mai vrem stație de asfalt intre blocuri! Plămânii noștri nu mai vor praf!

95814110_2915649948489949_3071343938141945856_n.jpg

Petiție privind stoparea obtinerii autorizatiei de mediu a Societății Comerciale Fincodrum (fost SC Arcons) pentru a-și continuă activitatea.

În cartierul Bartolomeu, lângă cartierul Avantgarden3 Brașovla intersecția Stradă Spicului cu Stradă Fanarului , există stația de asfalt SC Fincodrum SA (SC Arcons),  la o distanță de circa 50 m de cele mai apropiate blocuri, de zona rezidențială.
Societatea Comercială își desfășoară activitatea deși efectul producerii de asflat aduce după sine, un nivel ridicat de poluare.

Locatarii cartierului Avantgarden3 Brașovai cartierului Bartolomeu dar și ceilalți locuitori ai orașului Brașov fac această petiție cu sesizare către APM și toate instituțiile autorizate pentru a reevalua condițiile în care aceștia își desfășoară activitatea și cerem relocarea acestora înafara orașului sau în alt loc unde dreptul nostru la sănătate nu va mai fi încălcat.

Prin semnare, autorizez pe Irina Iatan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.