NU HOTĂRÂT EMIGRANŢILOR MUSULMANI ŞI CLĂDIRII MOSCHEII ÎN ROMÂNIA

Cunoaştem cu toţii modul sălbatec cu care  musulmanii au tratat creştinii  pe parcursul istoriei , având în faţă jertfa  Sfinţiilor Martiri Brâncoveni: Constantin Voievod cu fiii săi, Constantin, Ştefan, Radu, Matei şi sfetnicul Ianache pe 15 august 1714, au fost decapitaţi la ordinul Sultanului Ahmed pentru că a refuzat să se lepede de credinţa creştin ortodoxă,  cât şi faptele abominabile de maltratare a populaţiei ţărilor din Europa pe unde trec aceste populaţii emigrante de musulmani. Asistăm la un fenomen în care guvernele tratează cu foarte multă indulgenţă şi iresponsabilitate maltratarea propriilor popoare.

  Preşedintele, Guvernul şi Parlamentul României trebuie să ia act şi să aplice ceea ce poporul român,  majoritar creştin orthodox,  prin această petiţie îi solicită în mod expres:

  • În România nu primim emigranţi musulmani, indiferent de unde vin, şi nu suntem de acord cu construirea moscheii,  deoarece, aşa cum se vede din ceea ce au făcut în ţările europene pe unde au trecut şi poposit, aceşti emigranţi   au aplicat violenţe fizice şi atentate popoarelor din Europa şi mai cu seamă creştinilor şi femeilor.  
  • Prin actul de primire a acestor populaţii se încălcă  prevederi legale din Constituţia României.  
  • Respecarea prevederilor legale din Constituţia României, printre care se numără:  alin. (4) , art. 3  care prevede "Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.";alin. (2), art. 16 care prevede "Nimeni nu este mai presus de lege.";alin. (1) art. 22. care prevede "Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate." şi  alin. (1), art. 23 care prevede."Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile."

Obreja Iuliana    Contactați autorul petiției