Nu ai caldura ? Sign here !

In ultimele 3 luni respectiv perioada ( 1.11.2019-8.1.2020) caminul M2A a avut parte de mai multe probleme in privinta caldurii si a furnizarii de apa calda.Pentru a reduce la tacere persoanele care au fost private de serviciile prevazute in contract conducerea Arcca Vitan Village a propus oferirea a 2 saptamani de gratuitate pentru persoanele carora li se termina contractul in luna Iunie sau 2 saptamani de gratuita pentru cei care isi vor face un contract nou. Aceasta decizie nu este una in avantajul tuturor locatarilor cladirii iar in urma acestei petitii dorim sa aducem la cunostinta conducerii faptul ca se doreste gratuitatea unei luni respectiv Ianuarie sau Februarie.

Community Service    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Community Service să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.