Modernizarea drumului judeţean Tg-Jiu – Botorogi – Văcarea – Țîrculești – Țicleni

Pentru modernizarea drumului judeţean mai sus-amintit, solicităm Consiliului Judeţean Gorj următoarele:

1. să aloce în bugetul județului Gorj pe anul 2021, suma de bani necesară pentru elaborarea documentației tehnico-economice pentru proiectul Modernizare infrastructură rutieră de interes județean pe drumul județean 663A – intersecție cu DJ 663 și drum județean 674A (Tg-Jiu – Botorogi – Văcarea – Țîrculești – Țicleni);

2. să efectueze, cât mai urgent, licitația pentru proiectarea drumului menționat mai sus, cu clauză suspensivă, în sensul condiționării semnării contractului de proiectare de asigurarea finanțării acestuia din bugetul judeţului Gorj pe anul 2021;

3. să depună cerere de finanțare pentru acest proiect, în condițiile apelurilor de proiecte ce se vor deschide în perioada de programare 2021 – 2027.

Justificăm cererea noastră arătând că modernizarea acestui drum înseamnă siguranță în trafic, reducerea consumului și a costurilor privind folosirea și întreținerea autovehicolelor, scăderea nivelului de poluare, contribuind în mod esenţial la dezvoltarea economică a comunităților din zonă.

Geică Dragoş    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Geică Dragoş să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.