Modernizarea drumului judeţean Tg-Jiu – Botorogi – Văcarea – Țîrculești – Țicleni

     Pentru modernizarea drumului judeţean mai sus-amintit, solicităm Consiliului Judeţean Gorj următoarele:


1. să aloce în bugetul județului Gorj pe anul 2021, suma de bani necesară pentru elaborarea documentației tehnico-economice pentru proiectul Modernizare infrastructură rutieră de interes județean pe drumul județean 663A – intersecție cu DJ 663 și drum județean 674A (Tg-Jiu – Botorogi – Văcarea – Țîrculești – Țicleni);

 
2. să efectueze, cât mai urgent, licitația pentru proiectarea drumului menționat mai sus, cu clauză suspensivă, în sensul condiționării semnării contractului de proiectare de asigurarea finanțării acestuia din bugetul judeţului Gorj pe anul 2021;


3. să depună cerere de finanțare pentru acest proiect, în condițiile apelurilor de proiecte ce se vor deschide în perioada de programare 2021 – 2027.

 

      Justificăm cererea noastră arătând că modernizarea acestui drum înseamnă siguranță în trafic, reducerea consumului și a costurilor privind folosirea și întreținerea autovehicolelor, scăderea nivelului de poluare, contribuind în mod esenţial la dezvoltarea economică a comunităților din zonă.

 


Geică Dragoş    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Geică Dragoş să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...