Mijloace de TRANSPORT in Comuna BARNOVA, Judetul IASI

PETIȚIE

VREM TRANSPORT CIVILIZAT

Dragi bârnoveni,

Problema transportului în comun între satele comunei Bârnova și Iași, este extrem de binecunoscută locuitorilor care fac frecvent naveta. Există nenumărate manifestări de revoltă ale călătorilor, care sunt nevoiți să meargă în picioare, înghesuiți, în căldură, fără un program clar și accesibil al microbuzelor, însă fără susținerea autorităților și a instituțiilor competente, condițiile actuale nu se pot schimba.

Comuna Bârnova prin locuitorii săi și prin poziția geografică, este una dintre cele mai importante comune pentru viața orașului, deoarece zilnic sute de oameni circulă spre Iași, pentru a merge la muncă, la școală etc.

Cetățenii comunei Bârnova au nevoie de condiții decente de transport, pentru a putea circula cu demnitate și în siguranță, astfel ca pe aceasta cale vreau sa ma adresez catre dumneavoastra cu rugamintea de a sustine prin semnatura scrisa sau electronica aceasta petitie prin care primaria comunei Barnova (în calitate de autoritate publică locală care cunoaște cel mai bine problemele cu care se confruntă cetățenii comunei) să participe cu putere de decizie la ședințele referitoare la transportul în comun organizate de Consiliul Județean Iași.

Totodată vreau să aveți în vedere că voi organiza echipe care vor merge prin toate satele la toți locuitorii pentru a strânge aceste semnături. Dacă echipa nu vă găsește acasă, atunci puteți merge la primăria bârnova pentru a semna aceasta petiție. O alternativă pentru dumneavoastră mai este și semnătura electronică pe care o puteți face accesând următorul link:

UAT Bârnova nu a fost niciodată ascultată, iar nevoile pe care le-am semnalat au fost ignorate mereu. Consiliul Județean Iași a luat mereu aceste decizii cu privire la transportul din comuna Bârnova fără să țină cont de cerințele și problemele semnalate de noi.

Motivul pentru care doresc ca primăria Bârnova să fie inclusă în ședințele referitoare la mijloacele de transport în comun organizate de către Consiliul Județean Iași este pentru a avea putere de vot și de decizie asupra transportului comun de persoane de pe raza comunei Bârnova.

Prin această acțiune pe care o întreprind cu ajutor din partea dumneavoastră vom reuși să obținem transportul în comun de persoane la standardele pe care le merită comuna noastră.

De asemenea vreau să aveți în vedere că dacă reușim să obținem putere de vot și de decizie asupra situației care privește transportul în comun de persoane în comuna Bârnova, atunci voi organiza ședințe la primăria Bârnova pentru fiecare sat în parte și vom dezbate împreună această speță pentru a găsi cea mai optimă soluție. Vom dezbate trasee, ore de transport, flux mărit al mașinilor în anumite intervale orare etc.

Vă mulțumesc din inimă pentru susținere și vă doresc multă sănătate!

Cu prețuire,

primarul comunei Bârnova,

Mihai BALAN

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Balan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.