Mișcarea Pentru Popor

Mișcarea Pentru Popor colectează semnăturile cetățenilor, pentru a determina Guvernul Republicii Moldova să le achite integral consumatorilor casnici facturile pentru energia electrică, termică și gazele naturale, în perioada lunilor de iarnă (decembrie 2022 – februarie 2023).

 

În ultimii doi ani, țara noastră a primit de peste hotare mai mult de unmiliard de euro, adică peste 20 de miliarde de lei. În acest an, doar din partea Uniunii Europene, au fost promise 250 de milioane de euro, adică peste 5 miliarde de lei, iar alte zeci de milioane de euro au fost promise din partea altor state. Banii vin în Moldova și trebuie să fie folosiți de Guvern în interesul cetățenilor. La fel cum procedează majoritatea statelor europene, care oferă miliarde și zeci de miliarde de euro pentru a compensa o parte importantă sau integral tarifele pentru cetățeni.

 

De aceea, Mișcarea Pentru Popor, susținută de cetățenii Republicii Moldova, vrea să oblige Guvernul să plătească integral facturile pentru resursele energetice timp de trei luni de iarnă.


Dmitriy Snegur    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dmitriy Snegur va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...