Limitatoare de viteza si treceri pentru pietoni in Malut, jud. BN pe DJ 172F

Ne-am bucurat de deosebitul interes pe care autoritățile județene le-au avut pentru localitatea Mălut, jud. BN și iată că avem și un drum reabilitat – DJ 172F – care tranzitează localitatea. Au apărut din păcate și unele probleme, cauzate în principal de lipsa  de bun simț a șoferilor.

În localitate nu există nici un punct legal de traversare. Dacă un șofer grăbit vă lovește pe dvs sau pe copilul dvs, purtați întreaga vină legală.

Așa ceva nu este normal dat fiind faptul că DJ 172F este intens circulat, iar majoritatea șoferilor depășesc limita de viteza legală și de multe ori chiar și limita bunului simț, circulând cu peste 100km/h.

Asta ridică alte probleme din păcate  ne obligă să strângem semnături pentru a beneficia de treceri de pietoni însoțite de limitatoare de viteză (speed bumps) pe DJ 172F în localitatea Mălut, jud BN. 

Prin aceata petiție dorim crearea pe DJ 172F, pe raza localității, a cinci treceri de pietoni însoțite de limitatoare de viteză (speed bumps), și bineînțeles de semnalizare rutieră corespunzătoare.

După ce strângem o listă consistentă de semnături, aceasta împreună cu textul următor vor fi depuse ca sesizare oficială la Poliția Rutieră precum și la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

 

"Stimate autorități/Domnule Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud,


Vă rugăm să luați în considerare aprobarea în următoarea ședință lucrativă a înființării de cinci treceri de pietoni însoțite de limitatoare de viteză (speed bumps) pentru DJ 172F pe raza localității Măluț.

Vă aducem la cunoștință că traficul pe DJ 172F este destul de intens, fiind un drum de legătura între DN 17 si DN 1C, o scurtătură către Cluj-Napoca, iar șoferii deseori circulă cu viteză mare, depășind de multe ori 100km/h. În aceste condiții, pe raza localității Măluț nu există nici o trecere de pietoni și nici un limitator de viteză. Astfel, considerăm necesară implementarea de minim cinci treceri de pietoni, însoțite de limitatoare de viteză și panouri de reducere a vitezei. De asemenea, considerăm că înființarea trecerilor de pietoni fără implementarea de limitatoare de viteza nu va spori siguranța rutieră, deci vă rugăm să sprijiniți financiar această inițiativă.

Nu în ultimul rând, dorim să ne știm copiii și vârstinicii în siguranță.

Vă rog să sprijiniți această inițiativă împreună cu semnatarii acesteia, și să nu așteptăm să avem prima victimă pentru a face ceva.


Vă mulțumim!"

Mulțumesc pentru ajutor!

 


Hadrian Horatiu Malinas    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Hadrian Horatiu Malinas să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...