interzicerea vanatorii recreativ sportive

Vanatoarea in Romania Nu mai este justificata de obtinerea hranei. Vanatoarea nu este justificata nici ecologic, si nici macar economic. In Italia au ajuns sa impuste toate vrabiile, pisici si tot ce vad in fata - nu mai au nicio retinere. In Romania impusca caini, adesea in fata stapanilor lor, si orice prind in vizor, uneori si in afara sezonului de vanatoare. Exista numeroase acte de braconaj. Ultimul caz publicat "Doi bărbați din județul Mureș, la care polițiștii au găsit mai multe trofee de vânătoare de urs, căprior și cerb, precum și două piei de mistreț, au fost reținuți, acuzați de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor." https://www.facebook.com/watch/?v=10153877031626175

Aceste ucideri nu folosesc nimanui in secolul 21. Cerem o initiativa legislativa de interzicere a vanatorii recreativ sportive.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ioana Soare să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...