Includerea codurilor CAEN afectate de situatia Covid-19, in proiectul Granturi pentru IMM Masura 2 si suplimentarea fondurilor pentru aceasta Masura.

Cer prin prezenta petitie Includerea codurilor CAEN afectate de situatia Covid-19, in proiectul Granturi pentru IMM Masura 2 si suplimentarea fondurilor pentru aceasta Masura.

In timpul Starii de urgenta au fost inchise activitati precum Activitatile de asistenta stomatologica (cod CAEN 8623), activitate care a fost exclusa din proiectul Granturi pentru IMM Masura 2.

Absolut toate conditiile conform carora activitatea a fost afectata de situatia Covid-19, au fost indeplinite in cazul Activitatilor de asistenta stomatologica (cod CAEN 8623), insa cu toate acestea, codul nu a fost inclus in lista codurilor CAEN eligibile pentru aceasta masura.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu alte activitati lasate in afara acestui proiect, cu toate ca au fost afectate direct.

Daca faceti parte din companiile afectate, insa fara posibilitatea de a aplica, va rog sa semnati.

Multumim!

 


Cristina Toader    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristina Toader să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook