Import de medicamente pentru viata! (puri-nethol)

Nu are rost sa va spun numele meu, sunt doar o alta persoana bolnava de leucemie. Din fericire, am terminat cu bine chimioterapia, insa acum trebuie sa fac tratamentul de intretinere care necesita doua medicamente, metotrexat si puri-nethol. Cel de-al doilea este prea ieftin pentru guvernantii nostri si tocmai de aceea au luat decizia de a nu-l mai importa! Pai asta nu inseamna ca vor condamna la moarte foarte multi pacienti bolnavi de diverse forme de cancer? Acest medicament (si cu siguranta si altele, insa nu stiu eu de ele pentru ca nu m-am lovit de alte boli) este inclus in toate protocoalele internationale de tratament tocmai pentru ca ajuta la salvarea vietilor. M-am gandit ca pot sa le cumpar din alte tari, insa nu se poate decat daca este bolnav cetateanul acelei tari. Macar sa le importe, sa nu le dea compensate, dar sa se gaseasca pe piata, desi sunt multi care nu isi permit nici asta. Cum poate decide ministerul sanatatii sa nu importe medicamente necesare vietii pentru ca....sunt ieftine? Eu stiu ca vietile altora nu conteaza, dar nici chiar sa ne ucida prin indiferenta lor! Deci, daca sunteti de acord cu mine si vreti sa mai acordati sanse la viata celor bolnavi, va rog sa semnati aceasta petitie! Va multumesc in numele celor care depind de acest medicament si nu numai!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...