Import de medicamente pentru viata! (puri-nethol)
Re:
sunt prea ieftine.....adica nu se merita sa importe niste medicamente atat de ieftine....din punctul lor de vedere, daca sunt ieftine, se pot si lipsi de ele.......
e foar trist si rusinos ce se intampla in tara asta!!!!
doresc multa sanatate Oanei si tuturor romanilor, numai Dumnezeu ne poate ajuta, ca in baza guvernului murim cu zile !!!
Re:
Multumesc frumos, sa fie la toata lumea, nu doar la cei care au nevoie :)
Re:
Eu am gasit la o farmacie RoPharma, in Iasi. Contra cost, insa deocamdata e ok. Este 45 ron cutia cu 25 pastilute.
Rusine Guvernantilor romäni.
Imi spui si mie la care farmacie ca am incercat la toate dar nu am gasit
Re: Imi spui si mie la care farmacie ca am incercat la toate dar nu am gasit
#12: anca - Imi spui si mie la care farmacie ca am incercat la toate dar nu am gasit
La cea din Podu de Fier, insa deja nu mai aduc........o singura cutie au putut sa aduca...
http://securedrugstock.com/order-Purinethol-online-en.html/?a=9400
Re:
de acord, cei care au bani pot cumpara online.........dar cei care nu? de unde iau 144 euro/luna...timp de un an....la salariile mizere care sunt?
Multa sanatate!
puri-nethol
E destul de greu pentru cineva care are copilul bolnav de cancer sa mai umble si dupa medicamente (rude din strainatate, Atlasib, frica ca nu va ajunge la timp, etc.)
Puri-Nethol sa nu va luati din Germania, e foarte scump, in Italia e pe la 16 euro, in schimb in Franta e doar 4 euro cutia cu 25 de comprimate. Se poate cumpara cu o reteta de la noi
Puri-nethol
Si cei bolnavi au dreptul la viata! Semnati petitia!
Pentru cine e din Bucuresti si doreste urgent Purinethol, ma puteti contacta pe email: [email protected] Vand 3 cutii de Puri-nethol 50mg a cate 25 comprimate pentru cine are nevoie, tatal meu a intrerupt temporar tratamentul, deoarece pe langa leucocite i-au scazut destul de mult si trombocitele. Momentan vad ca nu face nimeni nimic, sa scoata macar un inlocuitor ceva, ca nu toata lumea are rude ca sa le trimita din strainatate!! Daca totusi aveti posibilitatea, luati direct din farmaciile din afara tarii, acolo se gasesc, sau poate va trimite cineva de acolo, nu de pe diverse site-uri online, nu va jucati cu viata ca nu sunt vitamine. E un medicament care se elibereaza totusi cu reteta in majoritatea tarilor
| This discussion has been closed. |