Hunger Games cu bărbaţi

V-aţi săturat de naivitatea,prostia,bipolaritatea,mândria,orgoliul,răutatea,viclenia şi parşivitatea masculină?V-aţi săturat să fiţi folosite de ei,să le oferiţi toată dragostea,suportul emoţional şi loialitatea lor,să vă dăruiţi pe voi ca fiinţe iar ei doar să vă utilizeze doar pentru scopuri personale?Aceasta este şansa voastră de a scăpa de bărbaţi,la urma urmei femeile se pot reproduce cu ajutorul materialului genetic din splină dând naştere numai la exemplare superbe de sex feminin.Prin semnarea acesteri petiţii vă exprimaţi dorinţa de a trimite toţi bărbaţii de pe acest pământ într-o Australie pustie,abandonată unde aceste creaturi se vor bate pentru supravieţuire,hrană şi adăpost până la moarte,întregul arhipeleag Australian fiind blocat de nave de război ce se vor asigura că bărbaţii nu pot părăsi arena.

Departamentul anti-Bărbaţi    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Departamentul anti-Bărbaţi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.