Grupurile de sustinatori ai Senatoarei Diana Iovanovici Sosoaca

Dragi concetateni , prieteni din grupurile de socializare si popor al Romaniei. Ingrijorat de cele intamplate in Senatul Romaniei cu D-na Avocat si Senator Diana Iovanovici Sosoaca cu incercarea suspendarii doamnei din Camera Senatului, din motive neantemeiate, noi, sustinatorii doamnei, pe baza de semnaturi, atragem atentia senatorilor si deputatilor Parlamentului Romaniei, asupra urmatoarelor aspecte:
1)- Doamna Diana Iovanovici Sosoaca este un om politic in adevaratul sens al cuvantului , este un demnitar si cetatean de rand care in permanenta sta printre oameni, si asculta pe toti, de la cel mai mic rang pana la cel mai mare rang social , unde i se cere ajutorul.
Prin strigatul oamenilor ea vine in parlament si transpune vocea poporului, chiar daca vocea ei depaseste putin peste masura , insa isi cere si scuzele de rigoare.
2)-Doamna Senator este mult mai aproape de popor cat si de sustinatori ei (alegatori ),ea nu reprezinta decat Iasul ,ci reprezinta toti oameni din teritoriul tarii cat si pe cei de peste hotarele tarii. Este aproape de oamenii, fac schimb de dialoguri incercand sa le asculte doleantele si in acelas timp sa ii consilieze.Din acest motiv ea este un exemplu pentru noi toti, indemnand colegii ei senatorii si deputati sa faca acelas lucru pentru popor.
3)-Doamna Diana fiind singura personalitate puternica si vocala din Senatul Romaniei, prin
interpelari, intrebari si delaratiile ei politice spuse in Senat sunt punctuale, argumentate, directe si imperative, obligandu-i pe ministri si inclusiv pe primul ministru sa raspunda in fata poporului Roman, pentru deciziile luate. In consecinta acestora este faptul ca ii obliga si pe colegi sai din alte partide, sa faca si ei acelas lucru pentru popor., doar pentru faptul ca sa nu se vada ca ei nu fac nimic.
Astfel spus , doamna Senator ridica nivelul de comunicativitate in Plenul Senatului, cat si cu colegii sai parlamentari.
Cred ca principalul disconfort pe care il creeaza este tocmai acesta, adica faptul ca alesii nostrii nu mai pot dormii in parlament.
4)-Ca de obicei, din moment in moment, se incearca dezarmarea Romaniei, folosindu-se de asa zisa Pandemie de COVID-19, doamna Senator este singura voce patriotica din Parlamentul Romaniei, care contesta vehement masurile luate fara nici o noima, aberante si inutile care se fac impotriva poporului roman.
5)-O minoritate din popor se simt jigniti pe nedrept de excesele verbale ale Doamnei Senator, si reactioneaza la randul lor, excesiv, (desi nu au facut-o cu aceeasi masura , de 30 de ani de furt din averea intregi natiuni).
Credem cu vehementa in sustinerea Doamnei Senator Diana Iovanovici Sosoaca, dar incercam sa avem incredere si in sustinerea celor din Partidul AUR, pentru ca doar ei au adus discrepanta in randul celor care considera Romania o prada, pentru a fii data catre straini.
Aceasta despartire dintre doamna Diana Iovanovici Sosoaca si partidul AUR, a fost fezata de dusmanii acestora, de aceea acum, se incearca discreditarea lor, prin ambele parti, pentru ca in final Patriotismul sa dispara din Parlamentul Romaniei. Cred ca ar fii un moment prielnic in care cei din partidul AUR sa o sprijine pe D-na Senatoare in demersul ei, pana la capat, chiar daca au exclus-o din partid. Acesta ar fii dovada de inteligenta politica, care functioneaza pe ambele parti. Conflictele dintre D-na Senator si Partidul AUR sunt firesti pe timp de pace, si nefiresti in timp de razboi, unde se loveste mai tot timpul in ei.
Alaturi de popor , vom sustine pe D-na Senator Diana Iovanovici Sosoaca in toate demersurile ei parlamentare cat si civice si adresez acest apel tuturor parlamentarilor , deputati si senatori romani, care mai sunt sau mai gandesc romaneste.

Solomon Antonio    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Solomon Antonio să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.