Boicot Antena 3

Quoted post


Musafir

#14

2013-02-06 20:18

Trustul INTACT-JECURILE AUDIOVIZUALULUI

Raspunsuri


Musafir

#872 Re:

2016-03-02 22:59:55

#14: -  

 

Scrisoare catre narcisistul care boicoteaza iaurtul
 
Daca ai reveni dumneata de pe Marte pe planeta Pamant ai vedea ca peste tot in lume , TOATE posturile de televiziune nu actioneaza intotdeauna etic , folosesc tehnici manipulatorii si dezinformeaza . De fapt ,daca urmaresti FoxNews - de exemplu , o sa spui ca Antena 3 este idealul jurnalismului , prin comparatie.
Daca doresti un jurnalism de calitate , (1)urmareste programele televiziunii care ti se pare mai apropiata de standardele etice si (2) nu urmari televiziunile pe care nu le apreciezi .
Deja economia de piata ti-a dat un instrument foarte puternic de selectie si boicot- TELECOMANDA.
Ca dumneata te crezi indreptatit sa faci boicot -nu televiziunii , ci firmelor care isi fac reclama la televiziune ,este dovada faptului ca ESTI CONSTIENT CA TELEVIZIUNEA ANTENA3 ARE MARE AUDIENTA si incerci sa gasesti o metoda prin care sa le iei dreptul oamenilor care se uita la Antena3 ,ca sa ii mai urmareasca programele.
CAND INCERCI SA ITI IMPUI VOINTA ASUPRA CETATENILOR EGALI IN DREPTURI CU TINE.( DA, TELESPECTATORII ANTENEI 3 SUNT EGALI IN DREPTURI CU TINE ),INSEAMNA CA LE INCALCI CU INTENTIE SI ORGANIZAT DREPTURILE.
Nu numai ca boicotul nu are niciun sens economic si nu are efect financiar dar va descalifica etic si moral . Cand veti constientiza ca nu aveti mai multe drepturi decat restul cetatenilor , atunci sa indrazniti ca sa vorbiti de civism si etica , pana atunci nu sunteti decat niste copilasi care se tavalesc pe podea in supermarket pentru ca lumea nu se invarte in jurul lor.
Daca nu ati citit Constitutia ,macar cititi informatii despre Narcisism , poate va recunoasteti cateva trasaturi de personalitate.