Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

vasile

#334 pentru MAX

2012-11-15 07:58

Esti un tip inteligent dar te prefaci ca nu ai intelgi.
Ce spun acum nu e pentru tine ci pentru cei pe care vrei sa-i aiuresti.
Iesirea din 12.11,(spontana organizata cu afise, manifeste si convocari) a fost gandita de Roibu si pusa in practica de Preoteasa(sau de fata ei care a impartit manifestele).
Adica: toti sefii din raza Oltchim care le sunt datori au primit ordin sa trimita oamenii "in fata".
Asa se explica prezenta lucratorilor de la Chempro, Topanel, Designro..... care au iesit pentru prima data.
Nu spun ca e rau ca au iesit. Rau e scopul lor: sa ceara demiterea actualei conduceri(ca sa se ceeze haos) si sa ceara salariile la zi (ca sa se consume orice resursa si sa nu se poata porni combinatul).
Numai ca ceilalti au cerut sus si tare pornirea combinatului.
Scopul lui Roibu este clar: "Dupa noi potopul"

Raspunsuri

Diana P.

#338 Re: pentru MAX

2012-11-15 15:22:17

#334: vasile - pentru MAX 

Stimate "coleg", iti multumesc pentru ca imi aloci in intregime "meritul" acestui protest - din pacate pentru mine, nu mi-l pot aroga, intrucat nu este adevarat. Si eu fac parte din salariatii Oltchim, indiferent care este numele meu si cine imi sunt parintii, si acesta a fost motivul pentru care am iesit in strada alaturi de ceilalti! Nici eu nu mi-am primit salariile, la fel ca toti ceilalti angajati Oltchim.

Cei care abereaza spunand ca Preoteasa sau Roibu au indemnat oamenii sa iasa in strada sunt evident frustrati personal, acuzand pe x si y, care au plecat pur si simplu si nu au si nici nu vor sa mai aiba nici o tangenta cu Oltchim-ul. Dar ce pretentii poti avea de la niste oameni care la intruniri ii scuipa pe ceilalti in fata, de la oameni care dezumfla rotile de la masina liderului de sindicat in vazul lumii, de la niste huligani care vor sa porneasca hidrantele de apa pe angajati??? Ce pretentii sa avem de la acestia?

Ar fi fost interesant sa ma acuze de asta oamenii care ma cunosc, care stiu ce si cat am lucrat in Oltchim, indiferent de numele pe care il port. Parerea voastra, a celor care nici nu ma cunosc,  nu ma intereseaza, si cu atat mai mult acuzatiile aberante pe care le-ati facut catre x, y, si z, fara sa va uitati in gradina de uscaturi proprie. Pt. mine personal este importanta parerea oamenilor cu care am lucrat efectiv in Oltchim, cu care am colaborat mai bine sau mai putin bine, a clientilor, si nu a neavenitilor care nici macar nu stiu despre ce si cine vorbesc.

N-aveti decat sa va eliberati frustrarile, daca asta va face sa va simtiti mai bine.