Salvati Radauti de poluarea Egger

Quoted post

malcom x

#24 buna

2012-10-29 07:40

de ce nu zice nimic egger de arborii care i cumpara din ucraina, la preturi foarte mici, care sunt contaminati radioactiv, romanii pardon austriecii de le egger sunt singuri clienti la arborii contaminati radioactiv, au facut parchet osb si scandura pt clienti externi si au fost refuzati, de ce ???????? pentru ca era contaminat radioactiv, a aparut si un daunator care decimeaza padurile de molid IPS duplicatus, adus de cei de la egger din ucraina cu importul de arbori, de ce nu zic nimic cei de la egger doar au mai fost in centru unui scandal la fabrica de la sebes, in care solul fusese contaminat.
Voi credeti ca fabrica de formaldehida se va incadra in aceleasi criterii de siguranta ca cea din germania? ma indoiesc, standardele sunt altele pt europa de est, pentru ca unde mai e profitul.

Raspunsuri


Musafir

#25 Re: buna

2012-11-03 22:35:45

#24: malcom x - buna

Cum sa zica ceva? Au combinatii direct cu conducerea tarii, la fel ca si contractele cu Rosia Montana si multe altele din care castiga beneficiarul proiectului si direct persoanele care aproba lucrarile, nu si Romania. Asta e tara in care traim!!!