Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

S. MAX

#173 Mai credem in salvarea OLTCHIM? Mai exista speranta?

2012-10-05 19:41

Inca o data am fost mintiti!
Cat, si pana cand, trebuie sa mai avem incredere in sindicate? Sindicatul Liber Oltchim (cele doua falange Diculoiu sau Cernev) - numai liber nu este; Sindicatul Unirea - numai unit nu este; Ministerul pentru Dialog Social a fost transformat in "Ministerul pentru Dezinformare Sociala" condus de un sindicalist care se dezice de sindicate.
Cat, si pana cand, sa mai avem incredere in guvernanti sau in partidele politice?
Raul, odata facut, nu mai poate fi intors si indreptat. 
Nu mai suntem liberi, nu mai suntem uniti. Suntem dezbinati, dezinteresati si apatici. 
Doar asteptam; si nici nu mai stim ce asteptam!
Salariile nu ne-au fost date - asa cum ne-au promis guvernantii si sindicatele; productia OLTCHIM nu a fost restartata - asa cum ne-au promis guvernantii si sindicatele!
Noi? Noi suntem ai nimanui. Nu mai avem conducere! Nu mai avem sindicate! Nu mai avem timp! Suntem pe cont propriu.
Inca o data am fost mintiti!
Ce facem?

Raspunsuri

It doesn't matter...

#174 Re: Mai credem in salvarea OLTCHIM? Mai exista speranta?

2012-10-06 13:36:12

#173: S. MAX - Mai credem in salvarea OLTCHIM? Mai exista speranta?

Din pacate, nu prea mai exista sanse; guvernantii s-au folosit de oamenii care au iesit in strada si i-au prostit cu promisiuni: daca Dl. Roibu si conducerea isi dau demisia, va dam cei 40 mil necesari pentru repornire. A trecut peste o luna si nu am vazut nici un ban. Cei care au iesit in fata cu "Huo, jos hotii" nu sunt in stare nici acum sa inteleaga ca au fost folositi in stil mare pentru minciunile guvernului. Sunt atat de orbi incat se bat in continuare contra lui Diculoiu, ratand ideea principala ca in curand nu vor mai avea un loc de munca pentru a necesita un sindicat. Nu sunt in stare sa inteleaga ca nimeni nu are de unde sa le dea salariile, pt. ca nu mai sunt bani. Nu sunt bani nici in banci, nu mai sunt incasari - dar cei care sunt acum sustin in continuare minciuna ca vor reporni, ca vor da salariile.

Se intreaba cineva de unde??? Ii vor duce cu vorba pana la alegeri si eventual le vor da ceva maruntis, sa le mai inchida gura pe parcurs! Sa ne spuna acum toti acesti "agitatori" care s-au batut cu pumnul in piept ca au vorbit cu ministrul si ca se vor da banii, ca se va reporni, sa ne spuna ei ce s-a intamplat cu aceste promisiuni? Sa ne explice ei de ce, daca conducerea a demisionat, nimeni nu si-a tinut promisiunile? Sa ne spuna cei care au iesit in fata pentru a deveni vedete de televiziune unde sunt banii promisi, cu care s-au laudat pana acum? Unde este repornirea promisa?

S-au laudat ca au facut si-au dres in al 12-lea ceas - dar acum vedem ca au fost doar vorbe desarte, niste marionete care au fost manipulate si au manipulat la randul lor pe ceilalti care habar nu au si s-au luat dupa gloata! Ei habar n-au avut de situatia si de motivele reale pt. care s-a ajuns aici, nu-i duce capul sa adune 2 +2, dar au continuat sa dea din gura cu interesele personale, fara sa-i intereseze solutii si rezolvari reale pentru Oltchim, ci doar refulari personale.