Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

D.D.

#168 Re:

2012-10-02 22:30

#162: Ghioca Emil -

"Stimabile", cred ca ai gresit adresa...persoana la care faci referire, adica eu, am postat doar link-ul pe facebook...Nu uita ca sunt multe persoane care stiu foarte multe despre tot ce s-a scris cu referire la persoana dvs...Sa nu incercam sa facem niste controale, ca nu e de bine....Eu macar nu mi-am cumparat piese la masina personala pe banii Oltchim, si nici nu am vandut piese sau alte lucruri proprietate Oltchim! Te rog sa te legi de persoana care ti-a facut portretul, nu de altii!

Nu te intereseaza pe tine cum conduc eu masina - nu prejudiciez Oltchimul prin asta, nu??? Cat despre restul, ce sa mai vorbim? Daca sunt in asentimentul a ceea ce s-a scris, nu inseamna ca eu am postat acele lucruri. Desi...ar fi bine sa ne recunoastem si sa ne asumam fiecare tot ce am facut. Iar eu pot dovedi ca am stat la servici si peste program, si sambete si duminici, nu ca altii, care in timpul programului, asa cum bine a spus - indiferent cine este acela - mergeau acasa si-si faceau siesta! Cred ca nu numai noi doi stim acest adevar, ci toti cei care te cunosc!

Cat despre Oltchim, imi pare rau ca nu ati facut decat sa-l dati jos pe liderul de sindicat! Cu asta o sa ramaneti, pt. ca din Oltchim nu mai sunt mari sperante sa se aleaga ceva! Daca nu stiai, o sa te informez eu personal ca am lucrat si lucrez aici pentru ca imi place, nu pentru ca nu am alte alternative - am, si inca mult mai bune, poti fii linistit. Eu la Oltchim am acelasi salariu ca tine, daca nu stiai, si muncesc peste 8 ore pe zi, nu doar 4 cu n zile libere....As vrea insa tare mult sa vad ce post de sofer se mai gaseste in care sa iei acelasi salariu si sa nu faci mai nimic :))))))))))))

Si revin la ideea principala: sugerez sa cauti mai bine cine a postat acel comentariu si sa nu mai acuzi, asa cum esti obisnuit, in virtutea inertiei si a vorbelor! S-ar putea ca eu sa am dovezi pentru ce afirm, pe cand viceversa...nu stiu cine te-asculta ca am lovit eu masina sau de unde am apartamentul....:)))))))))

Dar inca o data, se dovedeste ca atunci cand nu exista argumente logice profesionale, ne apucam sa atacam in plan personal. Cred ca asta demonstreaza cine ce clasa are, D-le sofer!

 

Raspunsuri

D.D.

#169 Re: Re:

2012-10-02 22:50:27

#168: D.D. - Re:

Si am uitat sa mentionez ceva: eu am venit la servici in timpul somajului tehnic, in fiecare zi, dvs. ati stat acasa...Cine este "privilegiat" aici????? Cine a muncit si cine a stat? Sa fim seriosi macar o data...
Facebook