AVIOANE NOI SI DEZVOLTARE ECONOMICA PRIN OFFSET!

Quoted post

Fenchea Marius

#4 Avioane noi cu offset

2012-09-24 16:29

Pentru ca oferta SAAB Gripen era de 24 de aparate noi la pretul de 1 miliard si offset 100% si includea trecerea pe noul tip de avion pentru piloti si tehnicieni.
Offest-ul este solutia pentru a aduce investitii straine iar finantarea se face de catre Suedia la o dobanda interguvernamentala mult mai mica decat marja la care ne imprumutam noi pe piata internationala in acest moment.
Cumparand avioane vechi F 16 din Portugalia refuzam locuri de munca in domenii inalt calificate pentru cetatenii acestei tari si ne alegem cu avioane aflate la capatul puterilor, pretul orei de zbor fiind departe de datele de catalog ale F 16 Block50/52+.
Pretul orei de zbor la un avion nou permite economii suficiente si chiar mai mari decat pretul infrastructurii pe care Dobritoiu spune ca o va folosi peste 20 de ani la incertul F 35.

Raspunsuri

CristiS

#5 Re: Avioane noi cu offset

2012-09-24 18:13:48

#4: Fenchea Marius - Avioane noi cu offset 

 Dobritoiu nu este decat un politruc ordinar, general facut pe genunchi .... daca ar fi avut coloana vertebrala ar fi dat cu pumnul in masa (vezi Dl. General Croitoru) si nu s-ar fi facut pres pentru un pumn de .... "tarate"