Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post

Musafir

#2713 Re:

2012-08-15 10:42

#8: -

 

Plagiat? Pai hai sa ne intelegem: Tot ce exista acum "doctor" este cu ajutorul internretului. Uitati-va in spitalele mandrei noastre patrii. Doctori si do toranzi. De ce incepem de la Ponta? Macar asta, chiar a muncit. Un dobitoc arunca o piatra in apa si romanul, alde voi, se simte bine cand improsca cu noroi. Totul a pornit de la forma in care au fost prezentate citatele. Au fost acceptate asa? Atunci? Acum sunt alte regul i si cerinte. Baselu e plin de scoala. Scoala vietii prin crasmele porturilor prin care a depanat hl (hectolitri pentru mediul academic) de tarie. Sa va dau un exemplu: De profesorul Covic Adrian la 34 de ani ati auzit? Din os domnesc: tata prof, mama profa. Catati-i CV-u', Sa vedeti cat a scris. Avea 5 secretari, vorbitori de limba engleza (incadrati pe diferite posturi) care munceau ca si chinezii pentru el. Apoi listau si asta facea X-uri pe pasajele ce nu-l interesau. De ce nu incepeti cu astia care au impamantenit obiceiurile? Sunteti romani, nu? Sa moara vecinul sa-i iau capra. Sa-si dea demisia. Bravo! Mediul academic... Astia la cati doctori au fost indrumatori? Ce-ar fi sa le facem si astora un tuseu rectal ca sa vedem ce au mancat. Rusine astora de-si zic "mediul academic". Hai sa vedem lucrarile celor pe care i-au indrumat ca sa avem nistesurprize de proportii!

Raspunsuri


Musafir

#2716 Re: Re: bine ai revenit, domnu' porcarie !

2012-08-15 14:05:41

#2713: Musafir - Re:

Numai un criminal moral poate incerca sa justifice un plagiat badaranesc de 100 de pagini intr-o teza de doctorat.  Manipulatori si tradatori ca matale incearca sa corupa tinerii,  sa le spuna ca si copiatul e bun, la fel de bun ca o contributie originala.  Numai un CRIMINAL MORAL isi poate imagina ca poate sa devieze discutia la alte subiecte  pentru ca in felul asta un cititor neatent sa inghita lozinca lui cu "copiati, furati, jefuiti! veti ajunge departe, poate chiar prim-ministri!".

Un asemenea postac merita stâlpul infamiei. Nu prin furt se castiga prestigiul, prin furt el se pierde. Asa l-a pierdut si dl Ponta Copy-Paste dar acum insista in nerusinarea lui. Toti politicienii devediti plagiatori doar cu numai 10% din ce a copiat Ponta au demisionat. Doar in Romania asta nu se intampla. Indivizi dubiosi precum domnu' porcarie, in barbaria lor intelectuala, vor sa ne convinga ca un plagiator e scuzabil pentru ca Basescu a fost marinar si pentru ca altii au plagiat si mai mult.  Fara indoiala ca un asemenea pervertitor al moralei si logicii va gasi scuze si holocaustului.