Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post

Leo68

#2626 Care „Academie” ?

2012-07-30 19:16

O inițiativă pdl-istă, o diversiune creată de pseudo-intelectuali, cu ștate de informatori, destul de mulți analfabeți, agramați, o turmă ce se lasă manevrată în numele culturii, pe principii staliniste de o sleahtă de actuali și foști turnători ce aruncă cu noroi în titluri universitare ce se obțin cu muncă, consum nervos, ca sa nu mai vorbim de STUDIU. Unde o fi oare „mediul academic”?
Cum o persoana a cărei diplomă de bacalaureat e învăluită în tenebre poate emite o acuzație de plagiat (și aici este vorba de ex-ministrul educației - Funeriu)?
Efectuați o analiză gramaticală a „comment-urilor” și o să găsiți mult prea ușor dovada spuselor mele! În rest, nu pot decât să ma simt uimit de câte abuzuri grosolane poate suporta un site serios.

Raspunsuri


Musafir

#2628 Re: Care „Academie” ?

2012-07-31 05:33:41

#2626: Leo68 - Care „Academie” ? Acest site este creat pentru demiterea plagiatorului Victor Ponta, prim ministru al Romaniei.  Iti spun acest lucru pentruca imi face impresia  ca nu stii,  din moment ce nu te referi  la subiectul in cauza. Nimeni n-a acuzat si n-a aruncat cu noroi in titluri universitare obtinute in mod corect, legal si cu multa munca. Aici e vorba doar de teza de doctorat a lui Victor Ponta, copiata in mare parte din  lucrari ale altor autori , fapt pe care-l poti constata ,  pana si tu ,  cu multa usurinta, daca vrei.  In ce-l priveste pe fostul ministru al educatiei, poate nu stii, dar Funeriu si-a prezentat diploma de bacalauriat luata in Franta, intr-o emisiune a lui Turcescu. A vazut-o o tara intreaga. Ei, daca nu te uiti si la alte posturi TV, nu stii. Funeriu a fost elev la un liceu in Timisoara pana prin clasa XI-a, cred. Dupa aceea a plecat in Franta. In perioada cat a invatat la Timisoara a fost un elev foarte bun, exceland la Chimie, motiv pentru care a participat mereu la olimpiade.  A continuat studiile in Franta, inclusiv studiile universitare si doctoratul. Fara sa ramana repetent sau sa plagieze. Te rog, sa nu-ndraznesti sa-l compari  cu repetentii sau cu hotii.

 

Voirel

#2630 Re: Care „Academie” ?

2012-07-31 09:36:35

#2626: Leo68 - Care „Academie” ?

Felicitari, Leo! Ai dreptate! Citind comenturile, descoperi osatura intelectuala a 80% dintre postaci: niste agramati, probabil din sfera politica a "stimabilului"mare incult al Romaniei, Traian Basescu. Halal adunatura!!!!


Musafir

#2642 Re: Care „Academie” ?

2012-08-01 17:26:37

#2626: Leo68 - Care „Academie” ?

Ce fel de munca? Mai nou hotia o devenit meserie cu calificare inalta sau nu mai stim noi restu bine definitia ei?

Consum nervos? Asta poate fi logic, fiecare infractor are o perioada in viata pana prinde meseria bine si care il consuma nervos. La minciuni in schimb cred ca Ponta face concurs cu el insusi si in fiecare zi isi propune un nou nivel la care sa ridice stacheta. Asta chiar ca presupune consum nervos!

Studiu? De unde? Posibil lectura cand si-a ales materialu care urma sa fie copiat, sau mai repede o dat la tastat "de aici pana aici" ca predarea pe vremea lui Ion Creanga.

De Funeriu ce s-ar mai putea zice? Cred ca o avut mai multa vacanta decat cata scoala o avut "doctorii" de la noi din tara si cred ca mai important ii ca nu o avut un viitor bighidiu conducator de doctorat.

Cine se aseamana se aduna!