Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post


Musafir

#2610 Re: USL LASA-NE

2012-07-26 15:11

#930: -

Ne-am saturat de fuga asta dupa putere,ne-am saturat de minciunile si nesimtirea pe care o afisati zi de zi,ne-am saturat de oameni lipsiti de caracter,de insi lipsiti de onoare si sper din toata inima sa va fie invatatura de minte ziua de 29 iulie cand veti primi o palma peste soricul gros care va acopera obrazul si o alta palma si mai mare la alegerile parlamentare din toamna.

Sa va fie rusine plagiatorilor,nesatuilor,nici macar Ceausescu nu a indraznit sa faca ceea ce ati facut voi de cand ati pus mana pe putere ,bineinteles prin frauda,frauda pe care o veti pune in aplicare si duminica,dar DEGEABA.Nu sunt pro Basescu,sunt apolitic,dar cand toata Europa va arata cu degetul si va condamna(pe bune)voi incercati sa le aratati prin manevre de culise,jocuri politice si Minciuni ca numai Base este de vina.Stiti ce as face eu daca as fi in locul lui BAse si nu ati reusi sa ma suspendati?Ceea ce ar face orice om normal,as dizolva Parlamentul si normal alegeri sa vedem cine v-ar mai vota.

 

Un simplu cetatean

Raspunsuri


Musafir

#2615 Re: Re: USL LASA-NE

2012-07-26 21:42:01

#2610: - Re: USL LASA-NE 

 palma pe care trebuie sa o dam usl este sa nu ne prezentam la vot. basescu a fost adus in fata poporului printr-un lung sir de nelegiuri in lipsa carora nu se ajungea aici. iar nelegiuirea cea mai mare o vom face noi daca ne prezentam la vot si le sustinem demersul. trebuie sa fie o prezenta cat mai mica la referendumul din 29 iulie, daca se poate aproape de 10-20%, pentru ca nelegiutii astia sa inteleaga ca nu pot face tot ce viseaza noaptea. VREAU LEGI PENTRU ROMANIA, NU LEGI PENTRU FIGURI EMBLEMATICE DIN USL SI INTERESELE LOR!!  VREAU LEGI STABILE, SI NU LEGI CARE SA SE SCHIMBE IN FUNCTIE DE CINE ESTE LA PUTERE!!!!! Forma mea de protest impotriva incalcarilor repetate ale legilor si constitutiei este NEPREZENTAREA LA VOT!!!