Petitie impotriva petitiei de modificare barem EN 2012 rom.

Quoted post

nu conteaza dar am ales predicativa :):D

2012-06-28 14:50

bai am vorbit cu cineva deja 40% din lucrari sunt recorectate si retrecute in registre si alte formalitati de birocratie ce credetzi ca o sa rezulvatzi ?? va zik eu nimik voi va imaginati k o sa se mai ia odata la mana toate lucrarile numai ca 1000 de mucosi au semnat o petitie ??:)) va zic eu nu cand sa cerut schimbare baremului de catre copii care au ales predicativa sa ajuns si la mass-media si si aia si-au dat cu parerea (vezi emisiunea lui mircea badea in gura presei 26.06.2012) si in al doilea rand voi tot sustineti ca numai subiectiva putea fi aleasa intradevar sunteti in masura sa ii contraziceti pe cei de la academia de litere am vazut si un parinte care a comentat aceasta petitie in favoarea celor cu subiectiva acel parinte este batut in cap fara suparare cum au zis multi 90% din cei care au pus subiectiva au pus-o la plesneala :P m..e fraierilor cu subiectiva ati facut inutil aceasta petitie . mai ziceti ca sunteti destepti daca erati cum credeti vati fi gandit ca nimeni nu o sa mai bage in seama aceasta petitie ;):P bafta

Raspunsuri

Musafir

#382 Re:

2012-06-28 14:57:16

#381: nu conteaza dar am ales predicativa :):D -

Bai ,da prost mai esti..tu stii sa scrii ? ai vorbit  cu draku sa te ia ,te cred !,ca doar ala te asculta!..pune mana si invata sa scrii si apoi asterne-ti idioteniile de aberatii pe "hartie" !!!!!!!!!