Politia romana trebuie sa pedepseasca abuzatorii animalelor!

Quoted post


Musafir

#22

2012-05-03 08:27

Promovarea violentei si instigare la nerespectarea legilor in vigoare si a nerezolvarii problemei cainilor strazii, cerandu-se actionarea la efecte (cum s-a procedat inutil in Romania cu costuri nepermis de mari intre 2001-2008)

vezi:
http://www.simonatache.ro/2012/04/09/nu-mai-vreau-caini-pe-strazi/#comment-269498
plus un sir de alte materiale pe aceeasi tema
Trackbacks & Pingbacks
1.SUNT DE ACORD CU EUTHANASIEREA » arhiblog.ro blog
2.Despre cainii fara stapan | Ratzone's Blog
3.a sosit vremea să curăţăm străzile de javre | BogDan
4.Din nou despre cainii vagabonzi « Ana Trofin's Blog
5.DA pentru euthanasiere! | Bazaconii Online
6.Dezbatere: Problema câinilor fără stăpân
7.Cateva pareri personale despre maidanezi si eutanasiere | AurasMihai.ro
8.Dragii mei parlamentari… – Prostia ar trebui impozitata. Daca nu doare, macar sa coste
9.Nu mai vreau câini pe străzi | Aristocle
10.Bucureștiul a devenit un loc foarte periculos : Chaika
11.Stimate Domnule/Doamnă Parlamentar, - criserb.com
12.De ce lumea isi da cu parerea peste tot? | Dani's Corner – Blog Oradea – Evenimente Oradea – Sport Oradea – Dezvoltare Personala
13.NU MAI VREAU CÂINI FĂRĂ STĂPÂN PE STRĂZI | D - Petre
14.Nu mai vreau caini pe strazi « arakelian
15.Săptămâna sexy « Sexyleanu
16.Ceva…nu știu încă ce… » Blog Archive » Cutzu Cutzu » Ceva...nu știu încă ce...
17.Fara maidanezi pe strazi! | DMax - Distracţie Maximă
18.Top 5 motive să UCIDEM câinii vagabonzi ÎN ZIUA ÎNVIERII! « Sexyleanu
19.Javre și cățeluși | Jurnal de bord

Ce transpare ca element dominant pe blogul Simonei Tache, vezi Dorin,25 aprilie 2012: "Omule, in ORICE TARA EXISTA CRIMINALI SI VIOLATORI, pricepi? Orice tara! In schimb nicaieri nu mai vezi tarlele de potai care musca si omoara oameni mai rau ca-n evul mediu"

Ce le-am scris eu si ce mi s-a raspuns (selectie mesaje):

1)Ildiko Badescu
April 19, 2012 09:35:59
Pentru situatia actuala din Romania asta este solutia, solutie adoptata de vesticii care au scapat de cainii strazii, pentru ca desi ucisesera anterior in masa, NU s-a rezolvat:
Daca nivelul IQului unora din Romania este atat de scazut incat sunt capabili sa inteleaga doar solutii neviabile, nu inseamna ca orice nespecialist trebuie lasat sa isi dea frau liber imaginatiei.

IQul mondial oferit urmatoarea solutie:

SOLUTIA este simpla , si se bazeaza pe experienta celor care au aplicat-o si anume: Inregistrare, identificare, sterilizare/taxa la cainii cu stapan
in paralel cu
Inregistrare, identificare, sterilizare, returnare la cainii fara stapan.

Inregistrarea, identificarea, sterilizarea, returnarea sunt necesare pana in momentul in care se se inregistreaza, identifica, sterilizeaza toti cainii cu stapan, deoarece se considera despre cainii strazii deja existenti ca sunt socializati si ingrijiti de cei in arealul carora se afla; Daca sunt ridicati, imediat locul lor va fi luat de alti caini posibil abandonati sau migrati.

Repet: Asa au rezolvat tarile civilizate problema disparitiei cainilor de pe strazi;

Cine nu intelege, si clameaza intr-una EUTANASIERE, ori este slab dotat intelectual, ori este mana in mana cu cei care au dezvoltat industria cainilor strazii din Romania si care vor sa controleze tot ce inseamna fonduri si bani din cainii vii si morti.
Adica pentru acestia , solutia este ori moarte, ori nimic !!! Ca sa nu ma spun ca eutanasierea ca si metoda este acceptata in caz de boli. In caz de animale sanatoase se numeste CRIMA.

Si chiar daca ar fi altfel, uite ca exista niste inteligentze in Romania de la care ar avea ce invata si vesticii !!!

Daca unora vesticii le-ar spune sa se arunce in cap, ar face-o probabil, doar pentru ca unii nu pot gandi cu creierul lor !!!

2)"Dorin
April 17, 2012 18:46:44
“@ Simona Tache & Mihai; Exemplele voastre nu sunt corecte; Vestul foloseste eutanasia pe post de politica de marketing, deoarece oferta este mica si cererea este mare.”
Oameni buni, am ras la servici cu colegii mei o ora intreaga citind fraza asta. Este absolut remarcabil la ce cote exista paranoia maidanezofila in Romania. Voi realizati ca persoane precum Ildiko umbla libere printre noi in loc sa fie internate la Balaceanca ( vorbesc chiar serios) ?"
3)"Dorin
April 19, 2012 15:59:48
Cat de bolnava e Ildiko…Dumnezeule…
Pana una alta oameni buni acum ne confruntam cu o invazia de capuse a caror piscatura poate duce si la moarte. Cine sunt purtatorii? Desigur cainii maidanezi. Asta pe langa faptul ca jumate au leptospiroza sau chiar rabie.
Nu inteleg cam pana cand trebuie sa suportam criminalii iubitori de caini, cam pana unde? Ar trebui sa murim noi ca sa traiasca ei impreuna cu cainii lor prea iubiti, nu?
Este senzational faptul ca aceste bombe biologice sunt lasate pe strazi in numar de sute de mii intr-o tara din UE in 2012. Voi realizati in ce situatie am putut sa ajungem? Care o sa fie punctul critic, pentru ca la un moment dat lumea va iesi si va incepe sa omoare cainii indiferent de legile lu’ Peste. Iar atunci, iubitorii astia bolnavi, isi vor dori sa fi fost doar eutanasiati cu injectia cainii. Situatia deja s-a intamplat in comuna din Suceava unde a fost omorat recent acel biet copil de potaia maidaneza. Localnicii au omorat toti cainii de acolo, lucru care sper sa se generalizeze si sa se intample in cat mai multe zone ale tarii"
4)"Dorin
April 25, 2012 18:51:21
Ildiko! Tu esti sanatoasa cu cerebelu’? Ce legatura au criminalii si violatorii cu niste sute de mii de caini care zburda liberi intr-o tara din UE in 2012? Un caine maidanez nu e pe-aceeasi treapta cu un om, fie el criminal/violator!
Omule, in ORICE TARA EXISTA CRIMINALI SI VIOLATORI, pricepi? Orice tara! In schimb nicaieri nu mai vezi tarlele de potai care musca si omoara oameni mai rau ca-n evul mediu
Tu nu poti sa pricepi lucru asta minim de civilizatie si debitezi aceleasi tampenii ca o moara stricata. Tu esti un om bolnav, Ildiko, mult mai bolnav decat criminalii si violatorii, pentru ca tu nici macar nu diferentiezi intre un caine maidanez ( echivalent dpdv al valorii cu un sobolan ) si oameni!
In loc sa improsti voma asta zoofila pe blogul Simonei mai bine faci un drum la Balaceanca. Si ramai acolo."

Raspunsuri


Musafir

#25 Re: Ce valoare? Care valoare? ai dovedit-o?

2012-05-04 22:36:56

#22: -  

 

Eni Elli

#132 Re:

2013-09-12 08:11:38

#22: -  

 Doamne Sfinte! cum am putut ajunge asa niste vraje de oameni!!!! In orice alta tara verstica nu se ajunge la asa ceva pentru ca aceia care iubesc animalele le adopta si le si pastreaza. Nu cum fac majoritatea romanilor care arunca cainii iar in strada!!! De aceea exista aceste probleme! plus ca haideti sa lasam deoparte aceasta cum ca cainii sunt un pericol! NU !! Noi suntem un pericol pentru ei si mai rau pentru oameni! Se vede ca nu aveti inima din moment ce faptul ca nu va pasa: EX: pe strazile Romaniei um om iubitor de animale a vazut cum un alt om bate un caine. Acesta s a dus la omul respectiv si la intrebat de ce bati cainele? Dupa care acel handicapat a scos pistolul si l a impuscat pe cel care lua aparare cainelui!! JOSNIC!

plus ca trebuie sa va mai informati ca  psichopatii din intreaga lume care omoara alti oameni brutal sunt oameni care inca din copilarie au inceput cu maltratarea animalelor si acest lucru a dus ca mai tarziu, s au transformat in criminali extrem de periculosi! MAI CITITI SI VOI SI ADUNATI CULTURA!