Mi-e dor de CSU - Petiția sibienilor cărora le pasă de sport

Quoted post

guest

#8

2012-03-09 21:59

Ma intreb oare cati ani au cei care scriu aici?
Eu am fost in sala mica pe vremea cand ne bateam la titlu. Pe atunci Vulc senior era pe banca, Vulc junior la fel (ca si rezerva) si atunci nu vorbea nimeni de nepotism. Nici de incompetenta.
Transparenta bugetului? Poate doar a banilor alocati de stat, fiindca restul chiar nu e treaba noastra nici a altora de a sti cati bani dispune vreun club din sponsorizari.
De acord cu irosirea fondurilor. Dar asta e legata de strategia FRB si de cutumele cluburilor de a nu se lega de jucatori, nu doar de CSU Sibiu, ci in general. In momentul in care Calota pleaca la mai bine,ce sa-i faci, sa-i dai in cap? Jucatorii nu vor in general sa semneze pe termen lung tocmai fiindca daca joaca bine vor sa renegocieze salariile pentru urmaytorul sezon sau sa plece la mai bine, daca joaca prost, isi gasesc ei loc pe aceiasi bani la Dinamo, CSM, si alte echipe de genul. Nu promovam juniori? Stii ca un prapadit de junior roman care ia locul 240 in campionatul European cere salarii cand el nu stie sa se lege la sireturi? Unu' de ala care sare 10 centimetri si bate mingea de parca ar lovi-o cu racheta de tenis... Ce juniori sa promovam cand pe noi ne bate toata lumea??? Azi-maine isi va face Islanda echipa de baschet si ne va bate... de aici rezulta si lipsa de strategie pe termen lung.

Spune-mi si mie, cel care ai scris petitia, ce companie din Sibiu a refuzat sa sponsorizeze CSU din cauza motivelor enumerate de tine?
Spune-mi si mie te rog, tu stii ca un Carutasu sau Burlacu (singurii baschetbalisti romani in activitate)-restul sunt cam desene animate, sa nu se supere pe mine, dar vorbim de baschet, nu de hopa-hopa, nati-o tie, da-mi-o mie, poc la cos in gradina la bunica- castiga cam cat toti jucatorii de la CSU intr-o luna (daca nu mai mult).
Suporterii aia care veneau in sala mica, vin si acum la meciuri si isi incurajeaza echipa, nu injura arbitrii sau adversarii, cum o fac/faceau suporterii de forbal sau folbal... stii tu, tot minge rotunda lovita cu piciorul de purtatori ilegali de ghete cu crampoane in ultimii ani.
Anul trecut tot asa eram cu degetu'n cur pana am batut la Steaua, nu?

MI-E DOR DE SUPORTERII ADEVARATI DE BASCHET

Raspunsuri


Musafir

#10 Re: nu stiu ca acuti aici ...cine esti?"

2012-03-09 22:26:31


Musafir

#12 Re:

2012-03-10 00:11:09

#8: Musafir -

Foarte corect! Dupa 20 de ani de activitate ar putea fi apreciat Mircea Vulc!

Haideti sa va zic eu... el e SINGURUL care a ridicat echipa asta... asa ca sa stiti, domnilor care faceti petitii....

Albu

#19 Re:

2012-03-10 09:27:49

#8: Musafir -

Un singur cuvant pentru dumneata, domnule vechi suporter de baschet: Peter Schommers. Sigur ii stii povestea la Sibiu. Acum intelegi de ce Vulc trebuie sa plece? A venit decontul!

unu'

#20 Re:

2012-03-10 10:12:40

#8: Musafir -

Tu esti Bata? Toti l-am apreciat pe Mircea Vulc pentru tot ce a facut pentru Csu Sibiu dar e depasit s-au dus vremurile cand mergea cu "hei-rupul" in baschetul romanesc acum se mai joaca si cu capul nu doar cu talentul din teren. E depasit pentru ca nu are nici cunostintele necesare pentru el management, marketing etc sunt doar niste cuvinte, si se incapataneaza sa nu ceara ajutor sa-si aduca oameni priceputi in jurul lui. E un Ceausescu la nivel mai mic la fel cum nici el nu a acceptat democratia si nu s-a adaptat la vremurile in schimbare asa e si Vulc si la fel va cadea. Nimeni nu contesta ca are ochi foarte bun la jucatori, din bugetul nostru mic a reusit sa aduca jucatori straini foarte buni dar ne-am cam saturat de scoala spectaculoasa americana vrem sa revenim in elita baschetului romanesc nu sa ne luptam in mediocritate. Personal consider ca nu e neaparat necesar sa-si dea demisia ci sa fie mai flexibil sa aduca oameni de valoare in functiile cheie pe care un club profesionist ar trebui sa le aiba respectiv: manager, marketing si mai ales un antrenor pe care sa-i lase sa-si faca treaba!!!

Dy

#28 Re:

2012-03-10 15:41:41

#8: Musafir -

Imi pare rau ca crezi ca juniorii sunt asa de slabi.

Probabil ca nu o sa ajunga mari basketbalisti, dar  nu e normal ca parintii sa suporte toate cheltuielile cu deplasarile si jocurile.

Frumos ar fi ca copii nostri sa creasca in jurul basketului, si daca nu se poate ca vrei tu performanta eu zic sa le dam in cap si sa le spunem ca nu vor avea sansa sa ajunga basketbalisti.

Poate ii vei ajuta tu sa- i nveti sa se lege la sireturi, deoarece probabil asta e jobul tau, adica  legi sireturile tuturor.

 

Scuza-mi rautatea dar eu zic sa nu ne legam de copii Sibiului, problema este alta.

 

 

 


Musafir

#38 Re:

2012-03-12 15:19:27

#8: Musafir -

Daca tu veneai la baschet de pe vremea cand jucam in "aprozar" acum erai de acord cu noi, titlurile din 1995 si 1999 nu au fost luate ca a fost nea` Mircea bun antrenor, ci ca am avut jucatori precum Beni, Claudiu, Toci (RIP), Alecu, Spanu si multi alti, care au stiut cu adevarat cum se joaca baschet, iar in acea perioada baschetul in Romania nu era atat de avansat cum este acum. Da, a fost meritul lui la acele 2 titluri ca a fost pe banca, dar atat, nimic mai mult, iar acum ca manager sau director de club, ce o fi, este egal cu 0, la pus pe fiuso antrenor desi cred ca si el stia ca nu este capabil de nimic, dar a preferat ca banii sa ramana in familie decat sa mearga pe mana unui strain care ar fi stiut sa antreneze echipa.