Apel pentru Schimbare Adevărată!

Quoted post


Musafir

#1127

2012-02-04 01:01

Este greu acum să lupți cu o forță masonică mondială, care în urma crizei financiare, provocată tot de ei, cu ceva timp în urmă, s-au îmbogățit așa de mult, încât nu le mai este frică nici să-și facă public lucrările lor de natură satanică. Acești monștri dirijează elita clasei noastre politice, permitându-i să aleagă între noi și dânșii. Dacă țin cu noi, atunci dânșii îi distrug, dacă țin cu dânșii, poporul român îi poate distruge (dar numai dacă este unit într-un ideal comun, cunoscând inamicul), ceea ce este foarte dificil de realizat, iar Ei știu asta! De aceea mass-media, reprezentând forța de manipulare a minții omenești, se află în totalitate în mâinile lor, ba mai mult, încearcă acum să facă dictatură și pe internet - ACTA. Tot Ei ne-au diminuat ca număr, România ajungând la finele anului 2011 la 19 mil. louitori, acționând și ca un cancer spiritual asupra poporului român, îndobitocindu-l prin toate mijloacele. Și au destule! Iată, într-adevăr, se pare că nu există nici o cale de ieșire din acest impas! Înapoi la credință românilor! Laicizarea societății românești reprezintă un real și imens pericol, ducând în cele din urmă la distrugerea poporului român și ștergerea lui de pe fața Pamântului! Bucuria marilor masoni, pentru că în România se află dușmanul lor adevărat, de care Ei se tem cel mai tare. Ei se tem și de acest brav locotenent, care a venit cu puterea cea sfântă a Maicii Domnului, purtând icoana Sa în ambele mâini, ca să apere poporul român atât de rău subjugat, mai aspru ca niciodată. Cu puterea Satanei nu se poate lupta în mod obișnuit, dacât folosind forța ascunsă a lui Dumnezeu în inima omului. Iar aceasta se face cu multă credință și rugăciune către Domnul nostru Iisus Hristos! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!!!

Raspunsuri

Nicoll Hellen

#1201 Re: NIMIC NU E IMPOSIBIL;)

2012-02-12 00:35:36

#1127: -

Oameni buni,cine face aceste lucruri?!(ne fura mai tot?! INSA INIMA ,GANDUL,VIATA NU NI-L POT LUA).. Pai,Alti oameni !!Chiar nu putem lupta cu niste oameni ...,slabi?!pentru ca ei sunt slabi  si lasi (fiindca se ascund)

Nu conteaza ce a fost.Nu putem schimba trecutul.

Conteaza ce va fi . Chiar si dorinta de schimbare face o schimbare:)

Doar persoanele cu suflet curat, care doresc  un trai linistit, care o data ajunsi undeva nu au cerut/nu vor cere mai mult;Doar cei care stiu sa isi fac vocea auzita,sa lupte pentru drepturile lor si sa invete pe cei din jurul lor sa faca asemeni lor ,si care nu vor renunta pana nu isi vor indeplini visul ,aceia vor reusi.