Parintii si profesorii nu vor clasa pregatitoare in scoli

Quoted post

elenarares

#94 clasa o

2012-01-26 12:59

Suntem satui de toate legile pe care ei au incercat sa ni le bage pe gat cu forta . Suntem satui sa ne oblige sa facem ceea ce ei ne ordona .
In privinta aceste clase O ,trebuia facut mai intai un sondaj printre parintii care sunt direct implicati , sa se faca SONDAJE in toate gradinitele din tara ,si dupa aceea sa se ia o hotarare .
Ar trebui sa mergem la ministerul invatamantului sa-l intrebam pe domnul Oblio (Funeriu), dupa ce criterii a aprobat el aceasta lege .
Singurul lucru pe care l-am priceput eu din spusele lui ,este ca vezi-doamne ,acum toti copii inclusiv cei care nu aveau bani de gradinita vor putea sa intre in clasa o pe gratis. Deci sa nu se mai plateasca pregatitoarea la gradi. Dar ,daca el vrea sa intre toti copii la clasa o ,de ce toti parintii se duc din ianuarie sa prinda loc ,de frica_ca le va ramane copilul pe di-nafara.
Domnule ministru sunteti complet incompetent, da-ti ordine si noi trebuie sa jucam asa cum ne ordonati .

Toti cei care citesc aceste randuri sa ia link-ul acestei pagini si sa-l puna pe status la messenger ,si sa-l trimita chiar mai departe prin mail tuturor cunoscutilor.

Si cei care vor sa picheteze ministerul invatamantului sa anunte presa ,sa aflam cu totii ,sa ne unim pentru binele copiilor nostri.

Raspunsuri


Musafir

#221 Re: clasa o

2012-02-22 19:09:59