Parintii si profesorii nu vor clasa pregatitoare in scoli

elenarares

/ #94 clasa o

2012-01-26 12:59

Suntem satui de toate legile pe care ei au incercat sa ni le bage pe gat cu forta . Suntem satui sa ne oblige sa facem ceea ce ei ne ordona .
In privinta aceste clase O ,trebuia facut mai intai un sondaj printre parintii care sunt direct implicati , sa se faca SONDAJE in toate gradinitele din tara ,si dupa aceea sa se ia o hotarare .
Ar trebui sa mergem la ministerul invatamantului sa-l intrebam pe domnul Oblio (Funeriu), dupa ce criterii a aprobat el aceasta lege .
Singurul lucru pe care l-am priceput eu din spusele lui ,este ca vezi-doamne ,acum toti copii inclusiv cei care nu aveau bani de gradinita vor putea sa intre in clasa o pe gratis. Deci sa nu se mai plateasca pregatitoarea la gradi. Dar ,daca el vrea sa intre toti copii la clasa o ,de ce toti parintii se duc din ianuarie sa prinda loc ,de frica_ca le va ramane copilul pe di-nafara.
Domnule ministru sunteti complet incompetent, da-ti ordine si noi trebuie sa jucam asa cum ne ordonati .

Toti cei care citesc aceste randuri sa ia link-ul acestei pagini si sa-l puna pe status la messenger ,si sa-l trimita chiar mai departe prin mail tuturor cunoscutilor.

Si cei care vor sa picheteze ministerul invatamantului sa anunte presa ,sa aflam cu totii ,sa ne unim pentru binele copiilor nostri.